Constat cu amuzament ca se nasc tot mai multe zvonuri in legatura cu admiterea la INM 2005. Clasicul "se desfiinteaza INM" a fost cam dat peste cap de noile regulamente in vigoare, deci macar un zvon a fost doborit (provizoriu?) - nu inainte de a avea insa o discutie la cutite cu o persoana care "stia din surse sigure" ca nu va mai exista INM in 2005.....
Ultima gaselnita (ultima pe care am auzit-o eu) este ca s-ar desfiinta testul grila in vara. A mai auzit si altcineva asa ceva? Exista vreo baza ?
Personal, tind sa cred ca e vorba de informatii care provin din nestiinta unora care vor sa se dea mai cunoscatori si mai importanti decit sunt&...
Cit priveste zvonul de fata, nu il cred. Lasind la o parte faptul ca regulamentul in vigoare expica in mod clar si detaliat ca este vorba si de un test grila, ma intreb cam cit ar dura corectura celor aprox. 2500 de teze, daca ar fi sa ne luam dupa nr de inscrisi de anul trecut&.....
Bursa zvonurilor INM 2005
Eu am auzit doar ca se cauta solutii pentru ca selectia sa nu se mai faca dupa puterea de memorare si sa se puna accent pe interpretari logice ale textelor de lege.
Examenul din martie va fi un experiment in functie de care se vor organiza celelalte examene.
Apare insa si problema ca multi dintre cei care dau la INM nu au experienta practica (in timpul facultatii foarte putini au lucrat, iar daca au lucrat este posibil sa o fi facut in domenii in care experienta nu le-ar fi de folos).
Deci pentru INM se cauta inca solutii.
Examenul din martie va fi un experiment in functie de care se vor organiza celelalte examene.
Apare insa si problema ca multi dintre cei care dau la INM nu au experienta practica (in timpul facultatii foarte putini au lucrat, iar daca au lucrat este posibil sa o fi facut in domenii in care experienta nu le-ar fi de folos).
Deci pentru INM se cauta inca solutii.
Bursa zvonurilor INM 2005
Sunt zvonuri ca se va organiza examenul 2005 din vara pe centre universitare. A auzit cineva asa ceva?
N-am auzit, dar m-am gindit ca asta ar fi singura varianta in care testul grila ar putea disparea. dat fiind ca pentru fiecare centru ar fi cam 500 de inscrieri, s-ar putea sari peste faza eliminatorie (si care dupa parerea mea nu elimina totdeauna pe cine trebuie). Poate cele doua zvonuri trebuie coroborate :)
A da examenul pe centre universitare ar insemna costuri mai mari, trebuie sa fie platite toate comisiile de corectura, prin urmare taxa de inscriere ar putea creste. pe de alta parte, noi care nu suntem din bucuresti oricum cheltuim cit casa pentru drum plus cazare, deci probabil ca am iesi la acelasi pret total, dar cu avantajul de a scapa de stresul calatoriei.....ideea asta chiar imi place!
A da examenul pe centre universitare ar insemna costuri mai mari, trebuie sa fie platite toate comisiile de corectura, prin urmare taxa de inscriere ar putea creste. pe de alta parte, noi care nu suntem din bucuresti oricum cheltuim cit casa pentru drum plus cazare, deci probabil ca am iesi la acelasi pret total, dar cu avantajul de a scapa de stresul calatoriei.....ideea asta chiar imi place!