Admitere în magistratura cu 5 ani vechime. Noiembrie

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
cory_pisycutz06

Post by cory_pisycutz06 » 17 Sep 2008, 19:57

deh, e "opera" lui madam Barbulescu, iar cei din subordine, obedienti, respecta o aberatie si o nelegalitate. pentru ca in final asta e - nu modifici regulamentul, cu un cinism greu de imaginat faci trimitere la ultima modificare din februarie 2008 dar interzici codurile. si picatura care umple paharul: introduci materie in plus la "obligaţii" si la "contracte"! NO COMMENT! probabil au nevoie de fonduri, nu de magistrati. nu e prima data cand organizeaza un examen in bataie de joc, pe nervii si banii nostri...Oare Madam Barbulescu cunoaste codurile de la A la Z?????????

nicu2

Post by nicu2 » 17 Sep 2008, 20:21

Materie in plus s-a mai introdus si la penal,nncauzele care inlatura executarea pedepsei nn,si la procedura civila,nnprocedura divortuluinn si nnmasurile asiguratoriinn.

cory_pisycutz06

Post by cory_pisycutz06 » 17 Sep 2008, 20:30

asta e! cu Dumnezeu înainte! eu ma consolez cu faptul ca am materia cat de cat proaspata (am picat in aprilie cu 6.50) si fie ce-o fi! Exista o lege a compensatiei -Cei care fac rau, vor primi mai devreme sau mai tarziu pe masura faptelor.....Bafta multa iti doresc!

nicu2

Post by nicu2 » 17 Sep 2008, 20:56

Sunt curios daca de data aceasta se ocupa toate locurile!Bafta si tie!

cory_pisycutz06

Post by cory_pisycutz06 » 17 Sep 2008, 21:02

greu de crezut! la modalitatea de "exterminare" in care organizeaza circul asta de examen, ma indoiesc ca se vor inscrie foarte multi si, in consecinţa, se vor ocupa locurile. Eu mizez pe punctaj aproape de maxim la penal, proceduri si organizare. Ca civilul e cosmarul vieţii mele :-x

andreea_pa

Post by andreea_pa » 17 Sep 2008, 21:07

Bafta multa!
eu cred ca imi iau inima in dinti .. si ma duc! in aprilie am avut un "merituos" 6.35, pe pielea mea ....pe necitit intrebari pana la capat .... pe "corectat" cand am trecut pe foaie!
in fine ... nu am scuze :lol:
Succes!

cory_pisycutz06

Post by cory_pisycutz06 » 17 Sep 2008, 21:14

si tie Andreea! ma regasesc aproape 100% in cele scrise de tine.....ochii citeau ceva, dar la creier ajungea altceva. Ca sa nu mai spun ca in veci n-as fi crezut si nici n-am gasit scris nicaieri ca garantia independentei si impartialitătii magistraţilor e pregatirea profesionala continua! si n-a fost singura grila imposibila. Dar prima condiţie ca sa iei un examen e sa te prezinti, asa ca....la treaba! Sa le demonstram că meritam un post de magistrat in ciuda mizeriilor pe care le fac!

andreea_pa

Post by andreea_pa » 17 Sep 2008, 21:29

eu am ghinionul de a nu mai lucra in sistemul juridic de 6 ani! noroc cu "cunostiintele" anterioare!
dar hai sa fim optimiste!
la toti ne ia codurile! :lol: lasa ca ne mai incurajam pe aci .....
spor la treaba!

cory_pisycutz06

Post by cory_pisycutz06 » 17 Sep 2008, 21:32

multumesc la fel! tinem legatura aici

Cleopatra

Post by Cleopatra » 18 Sep 2008, 11:03

Cum si dupa ce invatati pt CEDO?

cory_pisycutz06

Post by cory_pisycutz06 » 18 Sep 2008, 12:13

am un curs de jurisprudenta CEDO - studii si comentarii, de la INM. are in jur de 360 de pagini, sper sa reusesc s-o citesc macar odata. Desi la modul cum concep ei grilele, ma indoiesc ca-mi va fi de folos. cauta grilele care s-au dat la examenele de promovare ale magistratilor, poate mai afli ceva de acolo. oricum e o materie imposibila, noroc ca nu are pondere prea mare in nota finala. spor la treaba! am uitat - am facut prostia sa dau o carutza de bani pe conventia europeana a drepturilor omului - comentarii pe articole a lui Barsan. E atat de prolix omul asta ca nu reusesc sa sintetizez nimic.

gavril

Post by gavril » 18 Sep 2008, 12:34

pune link-ul de la el.

cory_pisycutz06

Post by cory_pisycutz06 » 18 Sep 2008, 12:46

mi l-a dat cineva in copie xerox. imi pare rau!

gavril

Post by gavril » 18 Sep 2008, 13:20

mda. oricum vroiam de mult sa-i cumpar cele 2 volume ale tratatului lui Barsan.

mariusms

Post by mariusms » 18 Sep 2008, 13:27

Post Reply