INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
mazgalici
Giovanni wrote:Unde scrie in cod ca paratul este obligat sa achite onorariul pentru expertiza pe care instanta i-a incuviintat-o? Altfel spus, aflarea adevarului, trebuie in civil mereu sa atarne de posililitatile materiale ale partii care cere o proba?
Art. 170
(1) Cand s-a incuviintat o cercetare locala, expertiza sau dovada cu martori, partea care a propus-o este obligata ca, in termen de 5 zile de la incuviintare, sa depuna suma statornicita de instanta pentru cheltuielile de cercetare, drumul si despagubirea martorilor sau plata expertului; recipisa se va depune la grefa instantei.
-
giovanni
Atunci nu sunt de aceeasi parere cu el. Dar ce sa fac, trebuie sa accept ca am gresit.
-
mazgalici
Eu am gresit la niste grile atat de usoare, incat imi e jena sa le contest. Nici nu mai comentez.

-
giovanni
Treci in turul 2?
-
giovanni
mazgalici wrote:Giovanni wrote:Unde scrie in cod ca paratul este obligat sa achite onorariul pentru expertiza pe care instanta i-a incuviintat-o? Altfel spus, aflarea adevarului, trebuie in civil mereu sa atarne de posililitatile materiale ale partii care cere o proba?
Art. 170
(1) Cand s-a incuviintat o cercetare locala, expertiza sau dovada cu martori, partea care a propus-o este obligata ca, in termen de 5 zile de la incuviintare, sa depuna suma statornicita de instanta pentru cheltuielile de cercetare, drumul si despagubirea martorilor sau plata expertului; recipisa se va depune la grefa instantei.
Ai gasit-o mai mazgalici. Fir-ar! Trebuie sa fii robot ca sa nu gresesti.
-
mazgalici
Asta e. Ne robotizam. Din pacate, unii mai pe la anul, asa. Eu m-am apropiat de 70, dar spre rusinea mea nu trec in turul 2. Am gresit atat de stupid, ca parca nu am fost eu la examenul asta.
Sa-mi fie rusine, ca nu am nici o scuza. Nu prea am participat la topice, ca imi e lene sa scriu. Prefer sa citesc si sa le comentez singura. Dar cred ca rau am procedat, ca poate mai prindeam ceva informatii din zbor.
La cat de aiurea am putut gresi, consider ca daca as fi intrat, s-ar fi facut o mare nedreptate.

-
Cicero25
stai linistita!nedreptatea s-a facut anul trecut cand au intrat aia cu 75 de puncte dupa anularea a 6 intrebari.
si acum cred ca se vor anula cateva, dar mai cred ca asta e modul in care ei isi asigura spatele, baga cateva grile dubioase pentru ca apoi sa le anuleze in favoarea .... cui vor ei!!!!
-
mariusms
La intrebarea 78 G1, enuntul de la varianta b) suna chiar caraghios:
"identitatea persoanei invinuite nu a fost inca stabilita, iar in cauza a intervenit prescriptia raspunderii penale". Ei spun ca nu se dispune clasare.
Adica ai in fata un OZN, il cercetezi, nu reusesti sa-l identifici si, intre timp, se prescrie raspunderea penala. Dupa care, il cauta in continuare sa-l identifice si sa dispuna incetarea up, pentru ca s-a prescris raspunderea penala. Shoooot meeeeeeee

-
mazgalici
Lasn ca nici cu scaderea la 70 de puncte nu imi e rusine. Ce credeti voi, ca pentru noi a crescut punctarea la interviu?

. Examenul asta e facut atat de dificil, tocmai ca sa fie dat ca o favoare, cui trebuie.
Restul popor....cui pasa de el? Luptati! Spargeti-va capetele si rezolvati grilele noastre prost concepute si formulate.
-
Cicero25
nu te-a condamnat nimeni, din cate stiu eu, sa le rezolvi grilele, vrei bine nu vrei iar bine!!!
-
mazgalici
Asta cam asa e. Nu ma obliga nimeni sa particip la concursul asta. Mai mult, ma incapatanez si particip pana primesc si eu favoarea de a fi admisa.
Noapte buna, fratilor si spor la numarat puncte. Eu am lasat cartile pe masa.
-
anutza
[quote="mazgalici"][/quote]
Te simt cam confuza in afirmatii. Pe de o parte spui ca ti-ar fi si rusine sa contesti baremul lor pentru ca ai facut greseli impardonabile, pe de alta parte te iei de sistemul de concepere a grilelor si de nepotism daca nu ma insel. Numai bine.
-
mariusms
Nu fiti rautaciosi. E si ea suparata, si pe bune dreptate. Adevarul este ca unele grile au fost facute cu o mare rautate, dusa spre absurd.
-
mazgalici
Hai ca vad ca nu ma lasati sa dorm

. Eu nu contest ca am gresit fara scuze. Daca s-ar fi intamplat asa, nu as fi spus-o, nu? Insa asta nu inseamna ca toate grilele au fost clare pentru toata lumea. Daca ar fi asa, de ce s-ar mai dezbate pe topic si de ce s-ar mai face contestatii?
Cat despre nepotism, mmm, nu cred ca exista intr-o proportie mare, dar putintel asa, tot e. Si cred ca asta o dovedeste exact ceea ce s-a intamplat anul trecut.
-
nero
mariusms wrote:La intrebarea 78 G1, enuntul de la varianta b) suna chiar caraghios:
"identitatea persoanei invinuite nu a fost inca stabilita, iar in cauza a intervenit prescriptia raspunderii penale". Ei spun ca nu se dispune clasare.
Adica ai in fata un OZN, il cercetezi, nu reusesti sa-l identifici si, intre timp, se prescrie raspunderea penala. Dupa care, il cauta in continuare sa-l identifice si sa dispuna incetarea up, pentru ca s-a prescris raspunderea penala. Shoooot meeeeeeee

Din pacate nu ai dreptate. Clasarea se dispune, conform art. 11 Cpp, atunci cand exista vreunul din cazurile prevazute la art. 10 Cpp si nu exista invinuit in cauza. In grila noastra avem un caz de la art. 10 Cpp, prescriptia raspunderii penale, dar nu avem indeplinita conditia de a nu exista invinuit in cauza. El, invinuitul, exista, dar nu i s-a putut stabili identitatea, ceea ce e cu totul alta problema.
De acord ca multe grile sunt interpretabile, dar in cazul asta lucrurile stau destul de clar.