TAXA AUTO

Discutii privind Contenciosul Administrativ
piorel

Post by piorel » 24 Jun 2008, 17:25

Avem sau nu avem norme metodologice la OUG 50-2008? Softul meu îmi spune că nu. Cdep.ro zice la fel. Softurili voastri ce zice?

ramonya

Post by ramonya » 25 Jun 2008, 09:44

NU , chiar credeai ca se rezolva asa repede !?

piorel

Post by piorel » 25 Jun 2008, 09:51

Se spune că ar exista de ieri aceste norme metodologice. Deci azi ar trebui să mi le încarce şi softul. Rămâne de văzut. E foarte interesant de văzut ce se întâmplă în cazul în care maşina nu are trecut în cartea tehnică cât co2 scoate/km. Pentru că în cazul acesta, această valoare trebuie stabilită de către RAR (aşa zice oug acum), deci alţi bani, altă distracţie. Poate ne lămuresc normele, totuşi.

marky_84

Post by marky_84 » 26 Jun 2008, 14:37

s-au castigat deja procese la Curtea de Apel Alba Iulia prin care se restituie numai diferenta intre taxa de prima inmatriculare si taxa de poluare
eu consider ca taxa de poluare e tot o taxa ilegala
1. mai ales ca aceasta se aplica cu ocazia primei inmatriculari in Romania
2. OUG nu poate completa o lege organica
3. taxa de poluare e o taxa cu efect echivalent chiar daca are un caracter protectionist
din aceste considerente as spune ca aceasta taxa este ilegala .

piorel

Post by piorel » 29 Sep 2008, 17:55

se pare că deja s-au pus concluziile în ceea ce priveşte cauza în care pârâtă este Austria şi reclamantă Comisia Europeană. Daţi search la C-524/07.

piorel

Post by piorel » 11 Dec 2008, 17:16

Din ciclul: Austria, aşa nu! vă prezint linkul de mai jos:
s-a dat hotărârea azi!

b30kdt

Re: TAXA AUTO

Post by b30kdt » 14 Jul 2010, 20:25

buna ziua
doresc un avocat care sa ma ajute sa-mi recuperez taxa auto sau sa imi inmatriculez auto fara plata taxei..

valabil pentru bucuresti

angel

Post by angel » 15 Jul 2010, 01:10

e incredibil...pe toate topicurile deschise cu subiect recuperare taxa auto, ati pus acelasi post..era suficient unul singur, si va vedea un avocat din Bucuresti care sa va ajute...

b30kdt

Post by b30kdt » 15 Jul 2010, 08:53

imi cer scuze daca am deranjat insa m-am gandit ca astfel vor fi notificati toti cei ce au scris in discutiile respective.

angel

Post by angel » 16 Jul 2010, 01:06

nu de deranj vorbeam,insa proce topic deschideam gaseam aceleasi lucru..logica este ok,insa depinde de setarile fiecaruia,ca nu toti forumistii au setat sa primeasca notificarile la subiectele in care au postat...

Post Reply