cine ma poate ajuta ,am nevoie de un sfat

Familiei
Post Reply
gaby73

cine ma poate ajuta ,am nevoie de un sfat

Post by gaby73 » 05 Jun 2008, 10:14

cum am mai spus sunt divortata de 5 ani si am construit impreuna cu fostul sot o casa dar nu avem titlu de proprietate pe aceasta,deci nu pot face partaj.Locuim in aceeasi casa si vreau sa stiu cum ar trebuii formulata in instanta o cerere prin care judecatoria sa dispuna separarea printr-un perete(mentionez ca practic se poate face aceasta separare , avand casa de 100 mp si 2 intrari la ea). De la primarie vor venii acasa sa faca o ancheta sociala care sa ma sprijine in instanta,dar nu stiu exact cum ar trebuii sa fie formulata cererea astfel incat sa separ casa sa nu mai fiu nevoita sa dau "nas in nas" cu fostul sot si sa nu mai avem astfel nimic de-aface unul cu altul.Mentionez ca el nu este deacord decat daca hotaraste instanta.
Credeti ca se poate?,asta pana la definitivarea actelor.
Cu multumiri,
Gabi

av_radu_sava

Post by av_radu_sava » 05 Jun 2008, 23:27

:-? cred ca instanta nu va putea dispune ceea ce doresti tu nnun partaj de folosinta" in lipsa titlului asupra constructiei; pentru acelasi motiv nu puteti efectua partajul; autoritatea tutelara va face o ancheta numai cu privire la conditiile de crestere si ingrijire privind minorul, aceasta nu are competenta in a dispune separarea casei printr-un zid...chiar daca asta ar fi posibil in fapt.; sotul spune ca va fi de acord in situatia in care instanta il va obliga..., stie ca instanta nu poate face acest lucru..., desigur ca exista si alte solutii pe care sper sa le primesti....
bafta!

Post Reply