neacceptare divort
neacceptare divort
ce se intampla in momentul in care sotul este vinovat, el depune cerere de divort, iar eu nu sunt de acord. ne poate legea desparti daca unul din noi nu este de acord?daca demonstrez ca el este vinovat?daca eu vreau sa dau o sansa casnicii, chiar daca el ma inselat?
daca el vrea sa divorteze.... tot cu divort se va termina....
da .. onor instanta ..si legea
si ca el este vinovat??? so what?? se pronunta divortul din culpa lui... banuiesc ca nu-l intereseaza .....
si daca tot vrea divortu..... tu pentru ce insisti??? dragoste de a sila ....
te-a inselat odata.. crezi ca nu te va insela inca odata???
chiar iti place rolul asta???

da .. onor instanta ..si legea
si ca el este vinovat??? so what?? se pronunta divortul din culpa lui... banuiesc ca nu-l intereseaza .....
si daca tot vrea divortu..... tu pentru ce insisti??? dragoste de a sila ....
te-a inselat odata.. crezi ca nu te va insela inca odata???
chiar iti place rolul asta???

Liloo,
Nu de multa vreme a venit la mine unun sa-i fac un recurs,ca in prima instanta i-a divortat pe culpa comuna,dar in apel s-a desfiintat sentinta,ca tanti se opunea si el era cel cu "bube-n cap".
Am mers putin pe santaj,ca el renunta la vizitarea cu ridicare,iar ea sa fie de acord cu divortul. Strict procedural nu prea mergea,dar instanta a aplicat legea in spiritul,nu in litera ei.
Si a divortat omul pana la urma si si-a putut vedea linistit de amanta care urma sa nasca...
Nu de multa vreme a venit la mine unun sa-i fac un recurs,ca in prima instanta i-a divortat pe culpa comuna,dar in apel s-a desfiintat sentinta,ca tanti se opunea si el era cel cu "bube-n cap".
Am mers putin pe santaj,ca el renunta la vizitarea cu ridicare,iar ea sa fie de acord cu divortul. Strict procedural nu prea mergea,dar instanta a aplicat legea in spiritul,nu in litera ei.
Si a divortat omul pana la urma si si-a putut vedea linistit de amanta care urma sa nasca...