teu in loc de parcare
teu in loc de parcare
se comite vreo infractiune in cazul in care cineva isi pune un teu in trotuar, pe locul acestuia de parcare (neplatit...proprietate publica)?
eu zic ca nu...am dreptate?:oops:
Re: teu in loc de parcare
Conform HCL Focsani nr.95/27.03.2007, parcarile publice fara plata – sunt acele spatii, destinate parcarii autovehiculelor, aflate pe terenurile ce apartin domeniului public , pentru care nu se percep tarife de parcare. De aceste spatii de parcare vor beneficia toti posesorii de autovehicule.agenda wrote:se comite vreo infractiune in cazul in care cineva isi pune un teu in trotuar, pe locul acestuia de parcare (neplatit...proprietate publica)?
Mai jos spune ca este interzisa folosirea oricaror dispozitive sau altor mijloace care ingradesc accesul in locurile de parcare.
Incalcarea acestei preveri constituie contraventie, care se constata de ofiterii si agentii de politie, personalul Politiei Comunitare si imputerniciti ai Primarului General, conform competentelor ce le revin, potrivit legii.
Poate te ajuta cu ceva.
Multumesc mult. bafta si tie!
acum mai am o micuta intrebare
daca o masina isi rupe bara in teu respectiv (pt ca e noapte si soferul nu il vede avand in vedere ca e putin "intoxicat")...se poate acesta indrepta impotriva celui care de obicei isi tine masina pe acel loc de parcare? daca ar vrea asa ceva s-ar indrepta impotriva primariei nu?

acum mai am o micuta intrebare

daca o masina isi rupe bara in teu respectiv (pt ca e noapte si soferul nu il vede avand in vedere ca e putin "intoxicat")...se poate acesta indrepta impotriva celui care de obicei isi tine masina pe acel loc de parcare? daca ar vrea asa ceva s-ar indrepta impotriva primariei nu?
Consider ca cel care isi parcheaza de obicei masina in acel loc nu l-a prejudiciat cu nimic.agenda wrote: daca o masina isi rupe bara in teu respectiv ...se poate acesta indrepta impotriva celui care de obicei isi tine masina pe acel loc de parcare? daca ar vrea asa ceva s-ar indrepta impotriva primariei nu?

La fel spun si eu ca ar trebui sa se faca adresa catre primarie.
Bafta si tine-ne la curent!
sper si eu ca va considera la felany_avo81 wrote:Consider ca cel care isi parcheaza de obicei masina in acel loc nu l-a prejudiciat cu nimic.agenda wrote: daca o masina isi rupe bara in teu respectiv ...se poate acesta indrepta impotriva celui care de obicei isi tine masina pe acel loc de parcare? daca ar vrea asa ceva s-ar indrepta impotriva primariei nu?![]()
La fel spun si eu ca ar trebui sa se faca adresa catre primarie.
Bafta si tine-ne la curent!

multumesc frumos

serafim: in bucuresti e plin de astfel de dispozitive si in special se practica la parcarile de la blocuri