Ati fost amenintati de vreun fost client?

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
bia

Ati fost amenintati de vreun fost client?

Post by bia » 23 Jan 2005, 11:02

A fost cineva amenintat de vreun fost client?Ceva de genul "javra ordinara.Pun pe un tigan sa iti taie gatul."
Pe mine m-a speriat f. tare.
Daca ati patit asa ceva,ce ati facut?Ati fost la parchet,ati depus plangere,ati cerut sa va fie ascultat telefonul?
Mi-a aparut nr. necunoscut pe telefon.
Rog raspunsuri.
Multumesc.
Oricum astept ziua de maine sa merg la parchet.

ainsof

Post by ainsof » 23 Jan 2005, 11:06

Banuiesc ca esti foarte tanara si nu ai aflat inca de riscurile acestei meserii.
Clientii, pentru ca platesc onorarii, au impresia ca au cumparat avocatul si nu numai serviciile lui.
Cel mai bine ar fi ca pe viitor sa ai grija ce clienti iti iei, mai ales ca esti femeie.

bia

Post by bia » 23 Jan 2005, 11:40

Nu sunt chiar asa tanara.Am 4 ani in meserie,dar e prima oara cand patesc asa ceva.De obicei nu ma sperii,dar cum a spus m-a speriat tare.
Am incercat sa aflu nr. de la Connex,dar ei nu dispun de asa un serviciu.Asa ca tb. sa merg sa fac o plangere la politie,care fiind cu a.n. nu va fi solutionata niciodata si o cerere la SRI,sa-mi asculte telefonul o perioada.
Ainsof ,ai patit asa ceva?Adica ai primit amenintari de genul asta?Daca da,ai facut ceva sau nu?

ainsof

Post by ainsof » 23 Jan 2005, 11:50

Da, am primit si n-am facut nici o plangere ca sa nu amplific problema.
Ce am facut?
Am iesit din avocatura, mai ales ca am si familie.
Nu stiu de la cine ai primit tu amenintari dar in cauzele penale problemele sunt foarte serioase pentru ca ai de-a face cu oameni cu un sistem de valori foarte diferit de al tau si care cred ca daca ii aperi esti de acord cu ei.

Post Reply