vand lucrare licenta drept civil
vand lucrare licenta drept civil
absolventa eminenta ,vand lucrare licenta drept civil,drepturile reale ,165 pag materiale actualizate,notata cu 10
e-mail bloody_jo2000@yahoo.com
e-mail bloody_jo2000@yahoo.com
licenta
avand in vedere ca eu am conceput-o , am folosit numai materiale recente, 2007-2008 , are studiu de caz , a fost apreciata de 3 profesori cu 10, pot spune ca e buna.
Acum depinde si de sustinere, eu una m-am descurcat excelent :)
Chiar garantez pt lucrare , nu pt k imi apartine , ci pt m-am chinuit foarte mult la conceperea ei.
deci....astept sa ma abordatzi :)
Acum depinde si de sustinere, eu una m-am descurcat excelent :)
Chiar garantez pt lucrare , nu pt k imi apartine , ci pt m-am chinuit foarte mult la conceperea ei.
kinga wrote:a nuuuuuuuuuuuuuu.. cum sa fie???nicolla wrote:....adica nu e "ţ"....???? 8O![]()
![]()
![]()
![]()
cere cuprinsu... si bibliografie...
sa vezi daca e suficient copy paste...
si mai vezi in ce zona ... a absolvit eminenta...
conteaza.....![]()
![]()
![]()
![]()
hmmmmmmmmm...esti ironica....deci.. fara motiv....
spun asta pt k am absolvit intr-adevar printre primii... anume a6a din 200 de absolventi , cu o medie de 9,25...
Astea sunt rezultatele mele... asta .. m-am preocupat ...
dk esti deranjata de exprimarile mele , makar sa ai un motiv intemeiat .
numai bine
Re: licenta
Ce ţi-e şi cu chinurile astea ale facer... ăăă conceperiiioanastoica wrote: ci pt m-am chinuit foarte mult la conceperea ei.

Zi un preţ!!!
daca si lucrarea este scrisa in acest stil.. zau ca nu ma interseaza .....ioanastoica wrote:kinga wrote:a nuuuuuuuuuuuuuu.. cum sa fie???nicolla wrote:....adica nu e "ţ"....???? 8O![]()
![]()
![]()
![]()
cere cuprinsu... si bibliografie...
sa vezi daca e suficient copy paste...
si mai vezi in ce zona ... a absolvit eminenta...
conteaza.....![]()
![]()
![]()
![]()
hmmmmmmmmm...esti ironica....deci.. fara motiv....spun asta pt k am absolvit intr-adevar printre primii... anume a6a din 200 de absolventi , cu o medie de 9,25...
Astea sunt rezultatele mele... asta .. m-am preocupat ...dk esti deranjata de exprimarile mele , makar sa ai un motiv intemeiat .
numai bine
de fapt te dezamagesc... cumplit..... fiecare dintre noi poa sa "aduca pe lume" o lucrare de diploma...
si am facut-o... mai de mult....
daca vrei ceva banuti.. incearca pe un site pentru studenti... dar nu pe un site unde 99% au uitat de mult cum e cu licenta....