Buna ziua.Am si eu o problema destul de delicata.Si as avea nevoie de putin ajutor din partea tuturor,sa-si spuna parerea si eventual o idee incotro sa ma indrept.
Acum doi an si ceva am inceput o relatie cu o doamna casatorita cu un copil,chiar daca ea traia inca cu sotul ei.Rezultatul relatiei noastre s-a si fructificat prin aducerea pe lume a unui baietel,care acum are 1 an si 4 luni,pe certificatul baietelului fiind trecut la rubrica tata,sotul doamnei.
Relatia mea cu doamna a ramas constanta,intre timp ea a divortat de sotul ei.In momentul de fata am niste divergente cu mama baietelului si nu ma lasa nici sa-mi vad baiatul.Eu as dori sa ma implic in viata baietelului nostru,sa-l recunosc ca fiind al meu,mi-as dori chiar sa fiu trecut in certificatul lui de nastere,desi pare aproape imposibil,sunt sigur ca exista portite...Astept un sfat,o parere de la dumneavoastra,legat de acest caz,ce-as putea face si care ar fii procedurile,chiar daca m-ati putea ajuta cu niste legi,codul familiei ,etc.
Va multumesc!
paternitate
Vezi sectiunea civila
raspunsurile la problema dvs au fost date in sectiunea civila a forumului unde ati mai pus aceasta problema...
stai cuminte in banca ta...daca Doamna NU VREA daca Domnul...Nu vrea...lasa sa plateasca pensie alimentara si gata...
daca D-na nu te lasa sa vezi copilul cu ce crezi ca vei imbunatati situatia daca recunosti ???
mai bulversezi si un copil ?
Eu zic lasa si doamna in pace cauta-ti o d-soara si fa-ti un copil legitim!!! unul pe care il doriti amandoi si ca nume si ca persoana !!!
daca D-na nu te lasa sa vezi copilul cu ce crezi ca vei imbunatati situatia daca recunosti ???
mai bulversezi si un copil ?

Eu zic lasa si doamna in pace cauta-ti o d-soara si fa-ti un copil legitim!!! unul pe care il doriti amandoi si ca nume si ca persoana !!!