comunicare hotarare divort

Familiei
mindpowerr

Post by mindpowerr » 23 Feb 2008, 08:23

Ganditi-va ca, pentru o ancheta sociala cu privire la minor, datorita "cunostintelor vagi" ale judecatorilor cu privire la aceasta procedura,nici macar intr-un an de zile nu s-a reusit constituirea unei comisii rogatorii.
Cum pot eu sa aflu domiciliul reclamantei prin ambasada sau consulat sau pe baza unui tratat reciproc???? Cred ca ar dura vreo 2 ani....

krisstina

Post by krisstina » 23 Feb 2008, 08:29

Fă-i plângere penală pe art. 307 c.pen.

Declar-o dispărută şi ulterior decedată - art.16 din Decretul 31 din 1954.

mindpowerr

Post by mindpowerr » 23 Feb 2008, 08:31

Dincolo de experienta privind "justitia" romana, raman surprins de incapacitatea AVOCATILOR care te reprezinta sa poata duce la capat ceva... Si mi-a venit in minte un banc...

Un avocat cu o cariera de succes isi parca masina sa Lexus nou-nouta in fata oficiului si parcand masina se grabi sa se laude in fata colegilor sai. Pe cand se da jos din masina un camion trecu in viteza pe langa el si facu praf usa de pe partea soferului. Avocatul suna imediat la 911 si in mai putin de 5 minute aparu si politia. Inainte ca politistul sa poate deschide gura avocatul incepu sa tipe isteric ca masina lui era cumparata doar de o zi, ca nu mai era acum buna de nimic indiferent cat ar incerca cei de la service sa o faca ca inainte. Dupa ce avocatul se opri sa respire politistul se uita cu dispret la avocat si ii spuse:
- Nu imi vine sa cred cat puteti fi de materialisti voi avocatii. Va preocupa atat de mult averea voastra ca uitati ce este mai important in viata.
- Cum poti sa zici asa ceva, replica avocatul.
- Dumnezeule, pai tu nici macar nu realizezi ca odata cu portiera camionul ti-a smuls si bratul stang?????
- Dumnezeule!!!!! tipa avocatul... Unde mi-e Rolex-ul???

mindpowerr

Post by mindpowerr » 23 Feb 2008, 08:41

O solutie ar fi si sa fac apel la hotarare, insa avocatul mi-a spus ca nu pot pt ca mie mi-a fost comunicata deja... Deci, mie, in Romania, cu o banala casuta postala, in care am gasit aruncata ca pe o reclama proasta hotararea, imi este comunicata si nu pot face apel, iar ea care nu vrea sa o primeasca poate sa faca apel oricand, pe motivul ca, apelul se face in 30 de zile de la comunicare... care comunicare nu exsta !!!!!

Ce le-as lua eu vreo 2 luni copiii la cativa judecatori si le-as spune, stiti, faceti o cerere la judecatorie daca vreti sa ii vedeti si asteptati, va rog!!!!!

krisstina

Post by krisstina » 23 Feb 2008, 08:44

Să ducă la capăt ceva, eventual pe gratis, nu? Sau pe un onorariu mai mic decât dai unui zilier necalificat, aşa-i?

Normal că avocatul e preocupat de Rolexul său. Tu dacă vezi un avocat îmbrăcat ponosit te duci la el? Sau dom poliţist cum îl tratează, nu după aparenţe?

Zău, încearcă să fii obiectiv.

mindpowerr

Post by mindpowerr » 23 Feb 2008, 08:46

Multumesc, Kristina pt rapuns. Pot sa ii fac plangere penala chiar daca hptararea nu afost investita?
De asemenea de 2 luni de zile are actele EXPIRATE, atat al ei cat si al copilului. Pot face plangere si in acest sens, pe motivul ca pune in pericol securitatea copilului?

mindpowerr

Post by mindpowerr » 23 Feb 2008, 08:52

Kristina, crede-ma, ca nu am luat avocatul pe motive pecuniare. Cat a cerut i-am dat, chiar si ceva in plus. Statutul meu imi permite. Nu asta era problema. Ma mira INCAPACITATEA de a putea TERMINA un lucru si de a solutiona un dosar. Ii inteleg perfect pentru ca eu insumi merg cel putin o data pe zi pe la judecatorie si ma sperie sistemul... Ma mira totusi ca nu se poate, PE BAZA UNOR PROCEDURI, sa oferi o solutie clara...

krisstina

Post by krisstina » 23 Feb 2008, 08:54

Poţi să-i faci plângere pentru reţinerea de către un părinte a copilului său minor, fără consimţământul celuilalt părinte.

krisstina

Post by krisstina » 23 Feb 2008, 08:58

Şi e de vină avocatul pentru procedurile neclare? Nu.

Fă plângere la CEDO pe dreptul la un proces echitabil şi dreptul la viaţă familială şi învederează imposibilitatea epuizării căilor de atac interne, în ciuda tuturor eforturilor. Când te mai duci la arhivă, depune cereri scrise prin registratură şi păstrează copii ale lor, să ai probă la dosar că te-ai zbătut în zadar.

Post Reply