marfa neachitata!

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
ramonya

marfa neachitata!

Post by ramonya » 18 Feb 2008, 16:29

Avem situatia in care vand marfa iar clientul achita partial, dupa care nu mai are bani sa achite diferenta. Care este procedura in cazul in care vreau sa iau marfa inapoi? mentionez ca exista contract care prev ca dr de proprietate trece la cumparator in momentul achitarii totale a facturilor aferente?
Multumesc!

kinga

Post by kinga » 18 Feb 2008, 16:44

factura storno pe marfa care se ia inapoi

ramonya

Post by ramonya » 18 Feb 2008, 17:36

da , da , da ...........dar ma duc acolo? daca nu ma lasa sa intru in firma ? politie ? chestii?

kinga

Post by kinga » 18 Feb 2008, 17:41

apai fata.. da si tu niste informatii complete

din ce ai scris tu.. nu a rezultat ca al tau debitor se opune restituirii

dar daca asa pui tu problema...

vin si te intreb... ce garantii ai ca marfa nu a fost revanduta si se prafuieste in depozitul debitorului???

clauza ca nu se transfera proprietatea te ajuta la o plangere penala...

so...

ia za mai bine.. macar o notificare ai trimis??
ai cerut sa restituie marfa???

a nuuuuuuuu
tu sari ca ma duc acolo si aplic legea...

ramonya

Post by ramonya » 18 Feb 2008, 17:58

da , da, s-a trimis si notificare si adresa ca se va ridica marfa , tot. Si nu am primit nici un raspuns ! Se intentioneaza sa se recupereze marfa, ATAT!
deci ma duc acum cioc , cioc , cioc am venit sa iau marfa conform adresei trimisa in data de ... ? si daca nu vrea?

Iar referitor la factura stornata. Mai am dreptul la penalitati de intarziere si diferente de curs valutar?

Multumesc kinga!

kinga

Post by kinga » 18 Feb 2008, 19:19

so Ramonya....
uite cum vad io lucrurile.. debitorul tau .. cam tace....

si de ce am eu vaga impresie ca nu mai are marfa... :razz: :razz:

Acu.. daca vrei sa procedezi intr-o maniera eleganta...

eu as propune sa trimiti o adresa la onor debitor.. cum ca la data cutarica te prezinti acolo... si sa binevoiasca sa numeasca si el o comisie care sa procedeze la predarea marfii..
tu preiei marfa cu aviz de insotire a marfii.. iar cand ajungi la tine.. trimiti prin posta factura storno....

acu sa mai ceri.. sa confirme.. ca la data x pot sa preiei marfa....

daca nu confirma nimic... stai acasa.. si fa cerere de chemare in judecata.. ca marfa nu mai vezi...

in ce priveste penalitatile ..da.. poti sa calculezi pana la data x in care preiei marfa..

Eugen

Post by Eugen » 14 Apr 2008, 13:02

Mai avem la dispozitia noatra procedura recuperarii pe cale amiabila a oricarei creante. Este la dispozitia executorului judecatoresc. Nu trebuie sa faceti altceva decat sa gasiti un executor judecatoresc, care va poate ajuta.

Post Reply