Legat de LexNavigator, iarasi nu se vede oferta lor pe pagina oficiala. Totusi, am primit ceva in vara si ca pret cred ca e cea mai avantajoasa, dar nu stiu cat de actuala o mai fi. Banuiesc ca oferta curenta nu difera foarte mult de cea din vara. Totodata, in urma unui marketing agresiv, dar eficient, am primit de la ei un video (de 2!!! ore) care explica ce si cum. Unele explicatii si module sunt deosebit de handicapate, iar interfata este una dintre cele mai comuniste pe care le-am vazut la un soft (de nivelul anului 2000, nu 2007!). Am vazut o ora din prezentare, mai am inca o ora.
Ca sa o scurtez va spun ce ma intereseaza pe mine cel mai mult:
- actualizare concreta, efectiva la orice act normativ care a fost modificat ulterior adoptarii lui (legis nu face asta la toate, si nici lexnavigator asa lasa sa se inteleaga mister ala care vorbeste pe video si a mancat prea mult marketing stricat la viata lui);
- jurisprudenta serioasa, multa (inclusiv CEDO), dinamica (legis are un minus la asta din cate imi aduc aminte. Se pare ca indaco are un plus) SintACT are jurisprudenta?
- posibilitatea de exportare in fisiere .doc (fie si eludand, prin ctrl + c, echivalentul copy)
- actualizare ZILNICA, prin internet
Totodata v-as ruga sa imi spuneti pretul (ma intereseaza in special cel lunar/anual) actualizarilor la Legis si LexNavigator (eventual si altceva in afara de Sintact si Lege4). Cel de start, de licenta e mai putin important. De exp la SintACT e cam naspa faza. Pret de licenta mic dar actualizare 78 + tva = 93...
Sper sa reaprind o dezbatere care sa fie productiva. Totodata nu inteleg cum de topicul asta a fost mutat la CONTABILITATE!