Cercetare disciplinara prealabila

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
kaddyalin

Cercetare disciplinara prealabila

Post by kaddyalin » 22 Jan 2008, 15:25

Salut, am facut o mare prostie, sunt angajat la o firma de pariuri sportive in functia de operator calculator, de ceva vreme mi s-au adus in agentie si niste aparate mecanice, am avut un deces in familie , a murit maifca-mea, si am fost distrus am ramas cu taicameo care de fapt este tata vitreg, in nebunia mea din acele momente am jucat la acela aparate sa castig niste banis a o iau pe soramea si sa plec in alt orash sa o duc mai bine, totul luase sfarsit,problema este ca nu am jucat numai cu banii pe care i-am avut eu banii mei am jucat si cu banii care ii aveau apartele in ele , am scos banii din aparate si i-am introdus inapoi obtinand credite ca sa joc, este de inteles ca nu am castigat si am pierdut o suma mare de bani , suma care imi aparea incasata si eu nu aveam banii de fapt, eu nu am luat nici un leu din ce s-a incasat la aparate. Dupa ce am realizat ce am facut i-am spus sefului meu ce am facut in speranta ca v-a gasi o solutie cum sa fac rosts a platesc suma aia de banii care este foarte mare. Aparatele nu erau alele lui erau ale altei firme care ii oferea lui un comision de 25% din ce incasau ele. Titularii de drept ale aparatelor acuma au depus o plangere impotriva sefului meu. acesta mi-a facut atunci o cercetare disciplinara prealabila pt ce am facut conform codului munci in urma careia m-a sanctionat scris sau ceva de genu ca de aicea pentru mine se cam intrerupe toata povestea nu mai stiu exact ce se intampla. pt ca acuma el ma amenintz aca daca nu fac rost de banii fac puscarie si ma taie si imi face si imi drege ce nu imi pot imagina.daca el mi-a facut cercetarea aia disciplinara si m-a mustat scris pt ce am facut , pt ca banii care apar incasati nu erau efecteiv ce se intampla acuma? Pt ca eu chiar vreauis a repar ce am facut dar daca ajung la puscarie chiar nu pots a fac nimik. spers a ma poata lamuri cineva si pe mine cum stau treburile in asemenea cazuri. As fi foarte recunoscator daca ar fi cineva sa se priceapa la asa ceva s aimi explice si mie dce se intampla de fapt.

Post Reply