hai la o noua provocare de la mine

Discutii privind litigiile de munca
bibi

Post by bibi » 11 Jan 2008, 12:45

kinga wrote:ai niste spete..... :razz: :razz:
:grin: mie imi plac.... :-D :-D

kinga

Post by kinga » 11 Jan 2008, 12:49

si mie.. :razz: :razz:
acum ma gandesc.. tinand cont de ce este inserata in clauza...
cum m-as apara eu..
normal ca as invoca faptul ca, clauza nu se aplica cererilor pe care le formulez eu in nume propriu. vezi textele invocate de mine.

Pe de alta parte ea mai are posibilitatea sa solicite diminuarea efectelor clauzei de neconcurenta.

Adica, daca for exemple, tu nu-mi platesti salariile restante, concediu neefectuat.. suna aiurea.. ca incalc clauza de neconcurenta daca te dau in judecata.

bibi

Post by bibi » 11 Jan 2008, 12:56

da stiu ca poate cere diminuarea clauzei insa in conditiile in care eu am cerut sa se constate nulitatea clauzei si instanta nu a tinut cont de asta.....zic eu ca merita sa incerc....mai mult decat atat actiunea aceasta a vizat exclusiv dreptul de a primi indemnizatia....o alta actiune anterioara a avut ca obiect sporul de neconcurenta (cel prevazut de codul muncii anterior og65/2005) care se acorda pe perioada desfasurarii contractului de munca ....in aza aceleiasi clauze?!?!?! dupa cum bine stii in litigiile de munca instanta este imputernicita sa modifice sau sa completeze cererea de chemare in jud....voi demonstra staruinta paratei in a formula actiuni in perioada de neconcurenta si faptul ca prin doua hot.jud. clauza nu a fost socotita nula....sa vad ce iese :-D :-D :-D ....p.s. te anunt cand imi respinge actiunea :-D :-D :-D

kinga

Post by kinga » 11 Jan 2008, 12:59

pai de pierdut oricum nu ai ce sa pierzi...

:-D :-D
ei, cine stie.... instanta... cand cere salariatul.. sunt mai sensibili :mrgreen: :mrgreen:

sa se anuleze primesc... dar atunci sanu se schimbe nimic... :razz: :razz:

astept sa-mi spui cum s-a terminat "cruciada" :razz:

bibi

Post by bibi » 11 Jan 2008, 13:03

cu siguranta te anunt....ca doar esti singura care a acceptat provocarea si a participat activ la discutii :-D :aplauze:

Post Reply