Instanta respinge ambele apeluri!

Discutii privind procedura civila
Post Reply
Bahar

Instanta respinge ambele apeluri!

Post by Bahar » 11 Dec 2007, 23:41

Se merita sa fac recurs?

Apelul fusese declarat de apelant-reclamant-intimat unde critica solutia instantei de respingere a actiunii principale de accesiune imobiliara si pt micsorarea cheltuielilor acordata paratului.
Dupa ea am declarat si eu apel.
Practic in apel avind calitatea de apelant-parat- intimat ceream stingerea unui drept de abitatie pt. abuz si acordarea cheltuielilor de judecata asa cum fusesera ele formulate la fond.
Instanta de fond nu mi-a recunoscut in mod eronat un bilet de avion. 300 -euro, mare scofala si avocatul a considerat ca trebuie sa-i cer.

Acum ca s-a respins apelul, nu-mi recuperez nici cheltuielile de judecata din apel, nici de la reprezentarea la Curtea Constitutionala - unde se respinsese Exceptia ridicata de apelant-reclamant-intimat.
Eu consider ca, Cheltuielile de la Curtea Constitutionala trebuia sa mi le acorde pt. ca Exceptia a fost doar o masinatie pt. tragere de timp. Pe respectivele art. Din C pr.civ. Curtea Constitutionala se mai pronuntase de 4 ori.
Ieri s-a pronuntat si mi s-a comunicat ca atit scrie in condica de sedinta: n se resping ambele apelurin. De ce? Motivatia?

E taare ciudat! Sa fiu proprietarul imobilului de 8 ani, de 5 ani beneficiarul dr. de abitatie la o camera din imobil sa nu-mi permita sa intru in imobil, el sa inchirieze imobilul la diferite persoane... sa schimbe cheile de la usi... si in final instanta sa nu constate abuzul.
Acum eu ce trebuie sa fac. Sa sparg usile, nu? Sa intru cu forta, ca prin lege nu sint sperante, sa ma pot bucura de prerogativele dr. de proprietate. Politia nu se amesteca...
INTREBARE:
Are sens sa fac recurs? Am ceva de cistigat?
Va rog dati-mi un raspuns concret.

13gio

Post by 13gio » 12 Dec 2007, 01:23

Eu zic sa mergi pana la capat! Daca nu uzezi de toate caile de atac, poate iti va parea rau mai tarziu. Bine, normal ca depinde si ce motive ai pt recurs. In condica nu se trece motivarea hotararii, ci doar solutia. Motivarea o vei primi ulterior, dupa ce va fi redactata decizia. Succes!

Post Reply