BIROU DE AVOCATURA SPECIALIZAT IN DREPTUL FAMILIEI
http://*********************
http://*********************
da, daca cineva mi-ar face placerea cu o surpriza, ar insemna ca si ceilalti 80% dintre avocatii cu siteuri, sa aiba o surpriza identica cu a mea. atata timp, cat sunt atatia avocati cu siteuri, nimeni nu va impiedica sa va faceti si dvs. site - daca sunteti avocat.
dvs. ce parere aveti despre siteul juridice, care are sectiunea "top legal romania". nu credeti ca acele case de avocatura, in acel fel isi fac o adevarata reclama, dar mascata sub diverse forme???
sa nu fim naivi !!!
dvs. ce parere aveti despre siteul juridice, care are sectiunea "top legal romania". nu credeti ca acele case de avocatura, in acel fel isi fac o adevarata reclama, dar mascata sub diverse forme???

sa nu fim naivi !!!

Auzi Myra tu chiar esti disperata fato....
so...
ai declarat ca musette este avocatpenalist...
avocatpenalist avea un blog ..
nr. de tel este 0745303510
acu avocata de dreptul familiei are un blog...
nr. de tel 0745303510..
mai termina....
si inca ceva regulamentul site-ului avocatura com interzice clonele...
so Costy.. dragutule ai ceva de lucru....
mai sterge cateva clone la alegere: avocatpenalist, musette, familia...
si mai e o chestiune pe care nu inteleg...
vorba lui Serafim.. nu ca ma interseaza dar vreau sa stiu...
mai fato.. printre atatea cazuri celebre cum pisici ai tu timp pentru 4-5-6- bloguri????

so...
ai declarat ca musette este avocatpenalist...
avocatpenalist avea un blog ..
nr. de tel este 0745303510
acu avocata de dreptul familiei are un blog...
nr. de tel 0745303510..
mai termina....
si inca ceva regulamentul site-ului avocatura com interzice clonele...
so Costy.. dragutule ai ceva de lucru....
mai sterge cateva clone la alegere: avocatpenalist, musette, familia...
si mai e o chestiune pe care nu inteleg...
vorba lui Serafim.. nu ca ma interseaza dar vreau sa stiu...
mai fato.. printre atatea cazuri celebre cum pisici ai tu timp pentru 4-5-6- bloguri????

kinga nu mai da numerele mele de tel. ca-mi faci reclama si mie si celor pe care ii asimilati cu numele meu.
tu faci asta din mare ciuda, ca nu esti in stare sa fi avocat!
vino naibii in bucuresti si da examen de barou, nu mai sta roasa de invidie, sau ai probleme de intelect???
vezi, ca iti trebuiesc niste certificate medicale, fiinca handicapatii psihic sau fizic nu prea sunt vazuti bine.
tu cam dai dovada ca esti frustrata de ceva, de aceea te agiti asa rau, rezulta ca faci parte din prima categorie, chit ca furi parerile altor juristi cu adevarat, si le expui, ca fiind ale tale.
esti belea mare, pt. acest site. cred ca nici jurista nu esti. ca si un jurist, are un bun simt, de care tu nu dai dovada....sau ....oricum te intelegem
tu faci asta din mare ciuda, ca nu esti in stare sa fi avocat!
vino naibii in bucuresti si da examen de barou, nu mai sta roasa de invidie, sau ai probleme de intelect???
vezi, ca iti trebuiesc niste certificate medicale, fiinca handicapatii psihic sau fizic nu prea sunt vazuti bine.
tu cam dai dovada ca esti frustrata de ceva, de aceea te agiti asa rau, rezulta ca faci parte din prima categorie, chit ca furi parerile altor juristi cu adevarat, si le expui, ca fiind ale tale.
esti belea mare, pt. acest site. cred ca nici jurista nu esti. ca si un jurist, are un bun simt, de care tu nu dai dovada....sau ....oricum te intelegem
kaki...of iar gresesc kinga draga, tu ai mai auzit de cabinete de avocatura grupate si specializate fiecare intr-o anumita ramura de drept, asa cum sunt acestea???? raspunsul evident ca nu....dupa cum si tu ai remarcat ca n-as putea sa fac atatea bloguri.
din cunostintele tale de drept "debordante" si de o inalta calitate, ai auzit vreo data, ca ceea ce vrei tu in legatura cu stersul blogurilor, ar fi o infractiune. si sti ca este usor de gasit faptuitorul....daca te duce mintea sa pricepi.
si oricum echipa mea le-ar reface imediat.
clientii sa stii ca au inceput sa vina dupa numele meu si al colaboratorilor mei, asa ca blogurile sunt facute doar din ratiunea ca foarte multi avo. au asemenea siteuri.
si pun punct discutiei mele, cu dumneata domnisoara kinga, o ilustra necunoscuta, care in loc sa se evidentieze prin calitatile profesionale, se evidentiaza prin incapacitatile intelectuale.
cu drag domnisoara kinga- pt. ca cel destept cedeaza
din cunostintele tale de drept "debordante" si de o inalta calitate, ai auzit vreo data, ca ceea ce vrei tu in legatura cu stersul blogurilor, ar fi o infractiune. si sti ca este usor de gasit faptuitorul....daca te duce mintea sa pricepi.
si oricum echipa mea le-ar reface imediat.
clientii sa stii ca au inceput sa vina dupa numele meu si al colaboratorilor mei, asa ca blogurile sunt facute doar din ratiunea ca foarte multi avo. au asemenea siteuri.
si pun punct discutiei mele, cu dumneata domnisoara kinga, o ilustra necunoscuta, care in loc sa se evidentieze prin calitatile profesionale, se evidentiaza prin incapacitatile intelectuale.
cu drag domnisoara kinga- pt. ca cel destept cedeaza
Doamne... fereşte! Băi gigi.... oi fi şi tu ceva vedetă pe splai cu 4 divorţuri şi 3 infractori minori pe care i-ai întors din oficii şi noi nu ştim. Tu nu înţelegi că e ILEGAL să-ţi faci reclamă la site? Ai voie să îl ţii, cu verificarea din partea baroului, dar nu ai voie să îţi faci reclamă. Pe lângă faptul că e ilegal, mai este şi penibil, sincer. Dacă aţi fi avocaţi valoroşi nu v-aţi face reclamă din asta, pe bune. De ce nu îţi faci materiale de papetărie pe care să le dai clienţilor ca mijloc de reclamă? Eu îţi recomand să mai citeşti capitolul reclamă din statut. E adevărat că e un pic exagerată problema cu publicitatea, dar ăsta e STATUTUL!
WAUUUUUUUUU SI IAR WAUUUUUUUUUUUUUU
macar este bine ca musca sau muschete sau cum te numesti ai reusit sa iti arati caracterul tau nobil
nu as vrea sa fiu in locul nefericitului care va ajunge la tine la cabinet si care va solicita serviciile tale:-D

iar daca mai ai ceva ............(prea multe pt a enumera) pe undeva ar bine sa spui stop pana nu va fi chiar prea tarziu
macar este bine ca musca sau muschete sau cum te numesti ai reusit sa iti arati caracterul tau nobil

nu as vrea sa fiu in locul nefericitului care va ajunge la tine la cabinet si care va solicita serviciile tale:-D

iar daca mai ai ceva ............(prea multe pt a enumera) pe undeva ar bine sa spui stop pana nu va fi chiar prea tarziu
Of Doamne! Sau mai bine s-ar potrivi "Unde esti tu Tepes Doamne?"
As ruga moderatorii acestui forum sa stearga mesajele "atac la persoana", nu de alta dar le-or mai veni si altora idei. Revenind la problema, iti spun si eu cu sinceritate Musette ca dai dovada de cea mai crasa lipsa de onestitate. Daca ti-ai fi dat silinta ai fi vazut ca unele dintre cele mai pertinente sfaturi pe acest forum au fost date de Kinga. Daca stii ce vrei cu adevarat ar trebui sa deschizi ochii larg in jur si sa inveti cat mai multe chiar si de la noi cei "umili" ca sa ai ce-i sfatui pe cei care vor trece pragul cabinetului tau specializat sau nu pe o anume ramura a dreptului. Mai mult decat atat.......................
As ruga moderatorii acestui forum sa stearga mesajele "atac la persoana", nu de alta dar le-or mai veni si altora idei. Revenind la problema, iti spun si eu cu sinceritate Musette ca dai dovada de cea mai crasa lipsa de onestitate. Daca ti-ai fi dat silinta ai fi vazut ca unele dintre cele mai pertinente sfaturi pe acest forum au fost date de Kinga. Daca stii ce vrei cu adevarat ar trebui sa deschizi ochii larg in jur si sa inveti cat mai multe chiar si de la noi cei "umili" ca sa ai ce-i sfatui pe cei care vor trece pragul cabinetului tau specializat sau nu pe o anume ramura a dreptului. Mai mult decat atat.......................