e-mail-ul...bun comun???

Familiei
Post Reply
Franceska29

e-mail-ul...bun comun???

Post by Franceska29 » 25 Nov 2007, 01:18

de curand am fost martora unei exprimari de genul: " Cioaca nu poate fi condamnat pentru violarea corespondentei Elodiei -referitor la e-mail-ul ei-pentru ca se considera bun comun"...

eu, marturisesc sincer, ca mi se pare aberant ceea ce am auzit chiar la tv!

cum comentati voi?

Pappinian

Post by Pappinian » 25 Nov 2007, 15:02

Farnceska29 posteaza, vis - a - vis de o exprimare din timpul unei emisiuni de pe postul tv "DDTV" - corolar e - mail, bun comun - :
mi se pare aberant ceea ce am auzit chiar la tv!
Ma cher,
Problema incumba 2 puncte de vedere :
1. Nu mai pune la suflet toate "imbecali ... tatile" (ooooooofffffff ... intotdeauna am avut probleme cu ... vocalele, cand prea multe, cand prea putine, cand ar trebui schimbate :mrgreen: ) care se flutura pe la posturile romanesti de TV, intrucat ai toate sansele sa imbatranesti inainte de vreme daca incerci sa realizezi o monitorizare a acestor "plimbari cu gratie, pe Campiile Elizee" ale mass-media din Romania ;
2. Las placerea si altor participanti la discutie sa comenteze cele prevazute de legiuitor in Codul familiei :
Art. 31 - Nu sunt bunuri comune, ci bunuri proprii ale fiecarui sot :
c) bunurile de uz personal si cele destinate exercitarii profesiunii unuia dintre soti;
Nu doresc sa va influentez opinia dar, persoana era avocata si, prin intermediul acelui cont de mail, tinea legatura cu colegii ei (poate chiar prin intermediul acestui forum ... la care s - a inscris folosind tocmai aceasta parola ... :mrgreen: ), evident in interes pur profesional.
:floare: :cafea:

Post Reply