de curand am fost martora unei exprimari de genul: " Cioaca nu poate fi condamnat pentru violarea corespondentei Elodiei -referitor la e-mail-ul ei-pentru ca se considera bun comun"...
eu, marturisesc sincer, ca mi se pare aberant ceea ce am auzit chiar la tv!
cum comentati voi?
e-mail-ul...bun comun???
Farnceska29 posteaza, vis - a - vis de o exprimare din timpul unei emisiuni de pe postul tv "DDTV" - corolar e - mail, bun comun - :
Problema incumba 2 puncte de vedere :
1. Nu mai pune la suflet toate "imbecali ... tatile" (ooooooofffffff ... intotdeauna am avut probleme cu ... vocalele, cand prea multe, cand prea putine, cand ar trebui schimbate
) care se flutura pe la posturile romanesti de TV, intrucat ai toate sansele sa imbatranesti inainte de vreme daca incerci sa realizezi o monitorizare a acestor "plimbari cu gratie, pe Campiile Elizee" ale mass-media din Romania ;
2. Las placerea si altor participanti la discutie sa comenteze cele prevazute de legiuitor in Codul familiei :
Art. 31 - Nu sunt bunuri comune, ci bunuri proprii ale fiecarui sot :
c) bunurile de uz personal si cele destinate exercitarii profesiunii unuia dintre soti;
Nu doresc sa va influentez opinia dar, persoana era avocata si, prin intermediul acelui cont de mail, tinea legatura cu colegii ei (poate chiar prin intermediul acestui forum ... la care s - a inscris folosind tocmai aceasta parola ...
), evident in interes pur profesional.

Ma cher,mi se pare aberant ceea ce am auzit chiar la tv!
Problema incumba 2 puncte de vedere :
1. Nu mai pune la suflet toate "imbecali ... tatile" (ooooooofffffff ... intotdeauna am avut probleme cu ... vocalele, cand prea multe, cand prea putine, cand ar trebui schimbate

2. Las placerea si altor participanti la discutie sa comenteze cele prevazute de legiuitor in Codul familiei :
Art. 31 - Nu sunt bunuri comune, ci bunuri proprii ale fiecarui sot :
c) bunurile de uz personal si cele destinate exercitarii profesiunii unuia dintre soti;
Nu doresc sa va influentez opinia dar, persoana era avocata si, prin intermediul acelui cont de mail, tinea legatura cu colegii ei (poate chiar prin intermediul acestui forum ... la care s - a inscris folosind tocmai aceasta parola ...