E vorba despre un debitor pe care urmeaza sa-l actionez in judecata.Am facut procedura prevazuta de art.720 indice 1 astfel:- am solicitat o furnizare de informatii de la ORC despre debitor si acesta avea alta adresa decat cea trecuta in contractul de vanzare.I-am facut concilierea pe aceasta adresa numai ca recomandata a venit inapoi cu mentiunea destinatar inexistent
Trebuia sa o fac pe adresa din contract?
Imi va ridica exceptie la primul termen pt neefectuarea corecta a procedurii?
Mentionez ca debitorul nu are nici fax si nici nu poate fi gasit cumva la sediul societatii
Concilierea prevazuta de art.720 indice 1!
Debitul de recuperat il constituie al 2-lea capat de cerere.Principalul este constatarea rezilierii. M-am fript in trecut cu mizeria de og5/2001 in contestatia la executare cand se administreaza probe ca la judecata in fond.De atunci am zis "pas" acestor gen de acte normative si prefer sa timbrez la valoare. Incerci un raspuns la ce am intrebat Kinga? Merci frumos
Re: Concilierea prevazuta de art.720 indice 1!
eu as trimite concilierea si la adresa indicata in contract..alexx77 wrote:E vorba despre un debitor pe care urmeaza sa-l actionez in judecata.Am facut procedura prevazuta de art.720 indice 1 astfel:- am solicitat o furnizare de informatii de la ORC despre debitor si acesta avea alta adresa decat cea trecuta in contractul de vanzare.I-am facut concilierea pe aceasta adresa numai ca recomandata a venit inapoi cu mentiunea destinatar inexistent
Trebuia sa o fac pe adresa din contract?
Imi va ridica exceptie la primul termen pt neefectuarea corecta a procedurii?
Mentionez ca debitorul nu are nici fax si nici nu poate fi gasit cumva la sediul societatii
exista posbilitatea ca la ORC sa nu fie declarat noul sediu,
Drept, pentru instanta are valoare probatorie certificatul constatator....
dar macar tu ai depus toate diligentele sa gasesti debitorul...
dar cu sau fara procedura ce rezolvi???
ai spus ca nu poate fi gasit debitorul... :( :( :(