Fraza asta trebuia semnata de coforumistul sus amintit ,sau ai uitat sa schimbi ID-ul?mariusms wrote: Am pierdut destul timp cu tine.

kinga wrote:dreptatea wrote:Fraza asta trebuia semnata de coforumistul sus amintit ,sau ai uitat sa schimbi ID-ul?mariusms wrote: Am pierdut destul timp cu tine.![]()
coforumistul la care te referi nu mai intra demult in discutii cu A(d)rian...
si nici nu are timp de for ...
draguta mea... si tu poti sa raspunzi la aceste intrebari....dreptatea wrote:kinga wrote:dreptatea wrote: Fraza asta trebuia semnata de coforumistul sus amintit ,sau ai uitat sa schimbi ID-ul?![]()
coforumistul la care te referi nu mai intra demult in discutii cu A(d)rian...
si nici nu are timp de for ...
Incearca sa iti raspunzi la cateva intrebari : " E necesar sa fiu aparatoarea celor 2 forumisti ? ", " E necesar sa divulg informatii despre o persoana ,sa dau copy paste-uri doar ca sa atrag atentia celor" 2 "forumisti ?" Cand vei afla raspunsul nu te stradui sa il postezi ,noi,ceilalti,il stim.
pai daca o cicatrice poate fi inlaturata printr-o operatie estetica ... atunci mai exista caracterul ireversibil al vatamarii ?cardozzo wrote: problema e ca, dupa cum rezulta din practica, inlaturarea unei cicatrici pe cale artificiala nu este de natura sa schimbe incadrarea juridica a faptei in sensul de a nu se retine slutire.
Da exista deoarece disparitia cicatricilor nu se datoreaza unui proces natural de regenerare a tesuturilor.Gavril wrote:daca o cicatrice poate fi inlaturata printr-o operatie estetica ... atunci mai exista caracterul ireversibil al vatamarii ?cardozzo wrote: problema e ca, dupa cum rezulta din practica, inlaturarea unei cicatrici pe cale artificiala nu este de natura sa schimbe incadrarea juridica a faptei in sensul de a nu se retine slutire.
nu cred ca are vreo importanta in ce fel dispar cicatricile, dupa cum nu sunt de acord nici cu opinia conform careia pt existenta slutirii e irelevant daca prejudiciul are caracter ireversibil sau nu ... solutia contrara mi se pare ridicola. sunt persoana vatamata a infr. de la 182 pt. ca mai demult am fost, pt o scurta perioada, slut? daca ma bate unul peste fata cu o nuia pana cand din cauza hematoamelor si tumefierii sunt de nerecunoscut (de unde si expresia - te bat de nu te mai recunoaste nici ma-ta ...Da exista deoarece disparitia cicatricilor nu se datoreaza unui proces natural de regenerare a tesuturilor
Cum cele 2 cicatrici sunt destul de mari si in zona fetei constituie slutire deoarece atrag dupa sine o schimbare a infatisarii placute a persoanei intr-una oarecum respingatoare, fapt care atrage dupa sine un efort suplimentar in ingrijirea fetei si deasemeni aduc un prejudiciu imaginii acelei persoane. Este indiferent faptul ca cicatricile s-au putut estompa in urma interventiilor fapta se incadreaza dupa consecintele pe care le-a avut si nu dupa consecintele pe care nu le-a avut in urma minunilor chirurgiei estetice.cardozzo wrote:la instanta unde se judeca spetza se apreciaza ca pt a nu fi luat in considerare, cicatricea trebuie sa fie susceptibila sa se vindece in mod natural. ceea ce nu e cazul in spetza.
prin urmare spetza se reduce la a stii dc cele 2 cicatrici constituie sau nu slutzire
Users browsing this forum: No registered users and 25 guests