investire cu titlu exe

Discutii privind procedura civila
Post Reply
Frunzulitzab

investire cu titlu exe

Post by Frunzulitzab » 24 Oct 2007, 14:26

buna ziua!
ajutati-ma si pe mine, va rog!
am de investit cu titlu executoriu o sentinta tmb, atacata cu recurs. recursul a fost respins acum un an de zile. :roll:
am facut o crr prin care: "solicitam investire sentintei nr(blablabla) si delegam pe dl "
am scris si sentinta.
stiu ca mai trebe neste timbre jiare.
ce taxa d etimbru platesc si ce mai trebe sa fac? 8O
merci frumos
8O

Frunzulitzab

solutionare

Post by Frunzulitzab » 26 Oct 2007, 11:56

am aflat:
1. cerere de investire
2. plata taxa timbru
3. arhiva cerut dosar de la beci
4. registratura pt viza si eliberare
5. gata.

dupa care o trimit unui executor judecatoresc din circumscriptia judecatoriei unde se va face executare.

salutare

ursu

Re: solutionare

Post by ursu » 26 Oct 2007, 22:12

Frunzulitzab wrote: dupa care o trimit unui executor judecatoresc din circumscriptia judecatoriei unde se va face executare.
treaba asta, cu trimisul titlului executorului, nu prea tine...tre sa mergi personal la el, sa-ti "miroase" titlul...sa vada daca are chef...timp...buna vointa...s.a... ca ei, executorii is niste mici bussinesmans!!!
il poti trimite...ca asa faceam si io..da tot timpul mai voia o gramada de "esplicatii"...si alte si alte chestii..pe care acesta se facea ca nu le-a primit prin scrisoarea cu continut declarat...si dureaza...si iar dureaza!!!!

andreid

Re: solutionare

Post by andreid » 27 Oct 2007, 00:27

URSU wrote:
Frunzulitzab wrote: dupa care o trimit unui executor judecatoresc din circumscriptia judecatoriei unde se va face executare.
treaba asta, cu trimisul titlului executorului, nu prea tine...tre sa mergi personal la el, sa-ti "miroase" titlul...sa vada daca are chef...timp...buna vointa...s.a... ca ei, executorii is niste mici bussinesmans!!! :-?
il poti trimite...ca asa faceam si io..da tot timpul mai voia o gramada de "esplicatii"...si alte si alte chestii..pe care acesta se facea ca nu le-a primit prin scrisoarea cu continut declarat...si dureaza...si iar dureaza!!!!
vroiam sa sar peste, dar e prea evident :-D

scuze dar nu m-am putut abtine :evil:

cred ca e mai bine sa folosim romana , decat sa folosim gresit alta limba :| :roll:

ursu

Post by ursu » 27 Oct 2007, 08:38

vai, dl profesor de limba engleza..dan cum de mi-am putut permite sa gresesc io fata de maria ta? :-D :-D :-D
auzi, imi amintesti de un dezaxat de pe juridice !!! bolnavior tare baiatun!!!!
nu cumva esti vreun frate geaman de-a lui?

de greseli de dactilografie ai auzit?
lasa, nu-mi raspunde....
si zi ceva legat de topic...lasa aiureala!

andreid

Post by andreid » 27 Oct 2007, 11:09

URSU wrote:vai, dl profesor de limba engleza..dan cum de mi-am putut permite sa gresesc io fata de maria ta? :-D :-D :-D
auzi, imi amintesti de un dezaxat de pe juridice !!! bolnavior tare baiatun!!!!
nu cumva esti vreun frate geaman de-a lui?

de greseli de dactilografie ai auzit?
lasa, nu-mi raspunde....
si zi ceva legat de topic...lasa aiureala!
stii ce nu imi place acum, dupa ce ca ai gresit ai si acest stil de a face si misto de mine ca am avut tupeul sa te corectez. Nu vreau sa intru in polemica, dar asta-i adevarul...daca nu stii sa scrii corect in alta limba, las-o! :evil:
Si poate stiu mai multa engleza decat tine din moment ce nu stii ca pluralul la man e men nu mans, si bussines e business! Imi pare rau ca te-ai atacat , dar exact stilul asta de oameni nu il suport, si prosti si fuduli ;-) Eu cand gresesc recunosc si nu ma dau rotund!
Te-am pupat!

PS: daca vrei meditatii la engleza ti le pot oferi ! (ECPE)

dreptatea

Post by dreptatea » 27 Oct 2007, 12:29

stii ce nu imi place acum, dupa ce ca ai gresit ai si acest stil de a face si misto de mine ca am avut tupeul sa te corectez. Nu vreau sa intru in polemica, dar asta-i adevarul...daca nu stii sa scrii corect in alta limba, las-o! :evil:
Si poate stiu mai multa engleza decat tine din moment ce nu stii ca pluralul la man e men nu mans, si bussines e business! Imi pare rau ca te-ai atacat , dar exact stilul asta de oameni nu il suport, si prosti si fuduli ;-) Eu cand gresesc recunosc si nu ma dau rotund!
Te-am pupat!

PS: daca vrei meditatii la engleza ti le pot oferi ! (ECPE)[/quote]

Nu trebuie neaparat sa si spui ceea ce stii.

Exista pe lume destui destepti-dar mult mai multi care fac pe desteptii.

agenda

Post by agenda » 27 Oct 2007, 13:28

itns raining men hallelujah.........
iar va apuca fratilor?
faceti ce faceti si va certati
bine ca nu va luati la bataie...virtual vorbind :mrgreen:

ursu

Post by ursu » 27 Oct 2007, 21:44

@andreid:
ooooo, man!!! what the fuck!!! who fucked the duck ???
ma Shakespeare, pusei bine pluralul?
aaaaa, n-are plural? ca sa vezi.... :grin:

andreid wrote: Te-am pupat!
neeeeee, ...mai bine nu! nu stiai ca eu ma pup doar cu Kinga?
in rest, ce crezi sau nu crezi despre mine...chiar nu conteaza!....o sa incerc sa supravietuiesc invectivelor spuse de tine! :mrgreen:
si-ti mai dau un sfat prietenesc: pt. divagatii si alte nelinisti extrajuridice vezi ca sunt alte categorii pe forum : divagatii, dati de stire...unde , poti crea un topic de genul : "ce prost si fudul este URSU"...si te refulezi acolo pana...obosesti!!!...la categoria asta sau celelelte categorii juridice poti vorbi doar pe subiect...daca stii, daca nu... ciocun mic!

andreid

Post by andreid » 27 Oct 2007, 22:44

URSU wrote: ... ciocun mic!
Am impresia ca tu ma confunzi, crezi ca eu sunt vreo ruda , vreun prieten sau amic cu tine, te inseli! "ciocun mic" sa ii spui lui "bussinesmans" , intelegi tu despre ce e vorba? In rest , nu cred ca e forumul tau sa imi interzici unde sa postez mesaje.

Cei 7 ani la tine lipsesc cu desavarsire, cred ca pe la nivelul asta stai si cu engleza...
URSU wrote:ooooo, man!!! what the fuck!!! who fucked the duck ???
In legatura cu refularile... am o vaga banuiala ca nu stii ce inseamna acest cuvant...

Shakespeare era englez, nu cred ca ai vreo legatura cu el....

In rest... sanatate si virtute! :cafea:

cyclop

Post by cyclop » 27 Oct 2007, 22:51

Ce bine-ar fi daca toti am REFULA si n-am DEFULA, n-ar mai iesi atata scandal... :grin:

Scuze daca va-ncurc :grin:

andreid

Post by andreid » 27 Oct 2007, 22:56

Cyclop wrote:Ce bine-ar fi daca toti am REFULA si n-am DEFULA, n-ar mai iesi atata scandal... :grin:

Scuze daca va-ncurc :grin:

bv, felicitari..ala era cuvantul cheie! :grin:

Cred ca nu esti in categoria "bussinesmans" ci in cea de "clever mans"! :-D

:cafea: :cafea: :cafea:

cristal

Post by cristal » 28 Oct 2007, 12:14

Daca imi este permis, si cu riscul de a supara, observ ca pentru unii de pe acest forum este o regula in a pune la punct si la respect pe niste banale greseli gramaticale sau de scriere! Personal nu am nimic impotriva acestora daca sunt asa de deranjati cand unii dintre noi mai gresesc (voluntar sau involuntar), doar ca aceste subiecte pe care se fac aceste "puneri la punct" isi pierd sensul pentru care au fost postate.

Sincer, am intrat pe acest subiect fiindca ma interesa. Singurul care a raspuns "la subiect" a fost URSU. In rest, pe langa subiect.
Practic andreid a "distrus" sensul discutiei pe acest subiect postat la Procedura civila, pentru a-i aplica o corectie inutila dupa parerea mea, lui URSU. Acea greseala de scriere facuta de URSU in engleza nu schimba cu nimic sensul frazei in care a fost scrisa.
Nu cunosc nici pe URSU, nici pe andreid, ci am vrut doar sa-mi expun pdv in legatura cu ceva ce ma deranja, atat!
Nu voi raspunde vreodata nici unuia deranjat de comentariul meu!

andreid

Post by andreid » 28 Oct 2007, 14:24

Ok, kk, dati vina pe vulpe(ursul pacalit de vulpe :grin: )... Apreciez gestul tau, dar se pare ca nu intelegi despre ce e vorba. In primul rand am intrat sa corectez pe colegul de forum "URSU" deoarece mi s-a parut destul de "grav" ca a folosit un cuvant in enegleza gresit, nu o data ci de de 2 ori ! Acolo nu mi se pare greseala de "typing" cum incearca sa ne expuna, pur si simplu nu stia sa scrie acel cuvant. In al 2 lea rand am vrut sa arat ca nu trebuie sa ne dam mai destepti decat suntem, daca nu stii cum se scrie, cum se spune, te exprimi cu "vorbele",cuvintele tale, e mult mai lejer decat sa incerci sa formulezi o propozitie/fraza cu niste cuvinte pe care nu le stii(nu cunosti intelesul, ori pur si simplu nu stii cum se scriu, provenind din alta limba). In al 3 lea rand eu nu am zis-o cu rautate, dar se pare ca nu toti oamenii gandesc ca mine. Acum dupa ce ca a gresit mai si sare la gatul meu- ca de ce mi-am permis eu sa ii atrag atentia?+ alte mici atentii in plan subsidiar-. Imi permit si o sa imi permit in continuare cu orice membru al acestui forum daca greseste,cum si fiecare membru al acestui forum are dreptul sa ma corecteze pe mine. Eu imi asum greselile, de orice tip. Nu ma cred mai destept decat nimeni , sa fim bine intelesi, doar ca in unele momente trebuie sa ridicam capul si sa recunoastem ca am gresit. Eu cred ca am gresit ca am intrat intr-o polemica fara sfarsit , dar pana la urma, fiecare, sper ca (s)-a inteles rostul celor spuse de mine.
In privinta altor exprimari mult mai vulgare, nu am ce sa comentez, fiecare isi formeaza o opinie.
Cand nu stii sensul unor cuvine, sau pur si simplu nu stii ce inseamna. cauti in DEX si poate cu un minim de efort intelegi ce inseamna...Cam atat...

Multa bafta in intelegerea limbii romane+lb engleze!

:cafea: :cafea: :cafea:

agenda

Post by agenda » 28 Oct 2007, 15:20

uite andreid vroiam inainte sa-ti scriu si sa te intreb "whatns up duck?"...m-am abtinut pt ca imi era teama ca nu cumva sa nu intelegi ca a fost o gluma si sa te simti cumva jignit...si ca sa evit nu am scris nimic.......
insa mie imi plac postarile tale, rad cu pofta de multe ori cand le vad (mai ales cele cu iconitele)...si vroiam doar sa iti spun ca uneori cei de pe for glumesc si ei cu tine sau sunt putin mai acizi...fara a dori sa te jigneasca.

in rest mie imi place mult cum postezi :floare:

Post Reply