Ok, kk, dati vina pe vulpe(ursul pacalit de vulpe

)... Apreciez gestul tau, dar se pare ca nu intelegi despre ce e vorba. In primul rand am intrat sa corectez pe colegul de forum "URSU" deoarece mi s-a parut destul de "grav" ca a folosit un cuvant in enegleza gresit, nu o data ci de de 2 ori ! Acolo nu mi se pare greseala de "typing" cum incearca sa ne expuna, pur si simplu nu stia sa scrie acel cuvant. In al 2 lea rand am vrut sa arat ca nu trebuie sa ne dam mai destepti decat suntem, daca nu stii cum se scrie, cum se spune, te exprimi cu "vorbele",cuvintele tale, e mult mai lejer decat sa incerci sa formulezi o propozitie/fraza cu niste cuvinte pe care nu le stii(nu cunosti intelesul, ori pur si simplu nu stii cum se scriu, provenind din alta limba). In al 3 lea rand eu nu am zis-o cu rautate, dar se pare ca nu toti oamenii gandesc ca mine. Acum dupa ce ca a gresit mai si sare la gatul meu- ca de ce mi-am permis eu sa ii atrag atentia?+ alte mici atentii in plan subsidiar-. Imi permit si o sa imi permit in continuare cu orice membru al acestui forum daca greseste,cum si fiecare membru al acestui forum are dreptul sa ma corecteze pe mine. Eu imi asum greselile, de orice tip. Nu ma cred mai destept decat nimeni , sa fim bine intelesi, doar ca in unele momente trebuie sa ridicam capul si sa recunoastem ca am gresit. Eu cred ca am gresit ca am intrat intr-o polemica fara sfarsit , dar pana la urma, fiecare, sper ca (s)-a inteles rostul celor spuse de mine.
In privinta altor exprimari mult mai vulgare, nu am ce sa comentez, fiecare isi formeaza o opinie.
Cand nu stii sensul unor cuvine, sau pur si simplu nu stii ce inseamna. cauti in DEX si poate cu un minim de efort intelegi ce inseamna...Cam atat...
Multa bafta in intelegerea limbii romane+lb engleze!