Speta

Familiei
fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 10 Oct 2007, 18:38

elladomi wrote:sigur ca da Marga
scuze ce scoala a-i facut?
am observat de ceva vreme

te rog I-A ( :grin: ) lectii de gramatica

marga

Post by marga » 10 Oct 2007, 18:56

Evident ca sentinta a ramas irevocabila prin neapelare.
Domnisoara pupacioasa si micutul microbist, care m-a taxat pe buna dreptate la alt topic, au pus problema exact cum vroiam sa aud.
Dar le multumesc si celorlalti, care sunt destul de amuzanti. :floare:

kinga

Post by kinga » 10 Oct 2007, 19:18

marga wrote:.
Domnisoara pupacioasa :
noa .. acu ce propui??? sa schimb avatarul??? :grin: :grin: :grin:

jones

Post by jones » 10 Oct 2007, 20:58

fanfanlatulipe wrote:
elladomi wrote:sigur ca da Marga
scuze ce scoala a-i facut?
am observat de ceva vreme

te rog I-A ( :grin: ) lectii de gramatica
Pacat ca eu stiu de unde veniti si unde va duceti.......in pamant, nu va mai certati. Raspundeti la subiect sau ignorati.

jones

Post by jones » 10 Oct 2007, 21:00

Buna intrebare ridicata de kinga....

flaviusnet

Post by flaviusnet » 11 Oct 2007, 08:12

evident, se va discuta mai intai exceptia lispei calit procesuale active sau pasive, si apoi exc aut de l jud

mariusms

Post by mariusms » 12 Oct 2007, 17:10

A pus o intrebare buna Marga. Actiunea trebuia respinsa pentru lipsa calitatii procesuale active si nu in temeiul autoritatii lucrului judecat. :floare:

kinga

Post by kinga » 12 Oct 2007, 18:26

:-D :-D :-D :-D
Jones... cere scuze.. imediat...
deci..

sa recapitulam. bine????
speta a fost postata de Marga...
micutul microbist... cu gilimelele de rigoare ( of course...) a pus intrebarea interesanta..
iar domnisoara pupacioasa a citat din Codul familiei si a raspuns la micutul microbist...

per a concluzio... nu domnisoara pupacioasa a pus o intrebare interesanta...
capiscii??
:-D :-D :-D :-D

multumit micutul microbist???? :cafea: :cafea: :cafea:
pfuiiiiiiiiiiiii .. iar sunt rea
:razz: :razz: :razz:

serafim

Post by serafim » 13 Oct 2007, 07:28

elladomi wrote:sorry dar cand esti obosit si mai redactezi si altele intre timp scrii prea repede si atunci mai si gresesti
spune mi Kiddy tu nu gresesti niciodata ca esti asa de pregatit sa arunci piatra?
:-D :-D :-D are pietrele la indemana ...prima data arunca...apoi citeste :mrgreen:

marga

Post by marga » 14 Oct 2007, 10:30

kiddy wrote:flaviu, am fost rea, nu?
:evil: :grin:
Inutila ai fost Kiddy, nu rea. Nu te supara, dar Ella nu intelesese ce am vrut sa intreb si a crezut ca poate fi spirituala. Scrisul gresit pe care intentionat l-a aplicat, a vrut sa fie o trimitere la ceea ce credea ca as fi, ma rog, nu are importanta.
Ca si in "Luceafarul", Eminescu nu stia de pleonasm cand a spus "coboara in jos Luceafar..."? Sau a vrut sa invedereze conditia Catalinei, de muritoare de rand? La fel a vrut sa procedeze si Ella si chiar am apreciat. :floare:
Dar sunteti amuzanti.

jones

Post by jones » 14 Oct 2007, 14:22

marga wrote:
kiddy wrote:flaviu, am fost rea, nu?
:evil: :grin:
Inutila ai fost Kiddy, nu rea. Nu te supara, dar Ella nu intelesese ce am vrut sa intreb si a crezut ca poate fi spirituala. Scrisul gresit pe care intentionat l-a aplicat, a vrut sa fie o trimitere la ceea ce credea ca as fi, ma rog, nu are importanta.
Ca si in "Luceafarul", Eminescu nu stia de pleonasm cand a spus "coboara in jos Luceafar..."? Sau a vrut sa invedereze conditia Catalinei, de muritoare de rand? La fel a vrut sa procedeze si Ella si chiar am apreciat. :floare:
Dar sunteti amuzanti.
Din pacate George Calinescu are o alta parere despre " liftul lui Eminescu ". :grin: :mrgreen:

kinga

Post by kinga » 14 Oct 2007, 14:27

si Rosa del Conte...
ai citit "Eminescu sau despre abolut"??? :razz:

jones

Post by jones » 14 Oct 2007, 14:29

Nu cred..........

kiddy

Post by kiddy » 14 Oct 2007, 16:29

fratilor, ella asta face greseala cu pricina mereu. Citisem ce a scris la subiectul incredintare minori si si acolo a scris "ia" gresit.Nu greseala in sine m-a deranjat ci atitudinea de " scuze unde ai terminat scoala".
Asa ca nu e din cauza ca s-a grabit ci pentru ca nu stie sa scrie corect.

asa ca serafim (si marga ), ia o pauza ( sau pentru voi i-a ) :grin: :evil:

jones

Post by jones » 14 Oct 2007, 16:34

Interesant.......Rosa del Conte.....am gasit ceva ....

Post Reply