Eu zic ca o am.mariusms wrote:Giovanni wrote: In alta ordine de idei, vezi de unde emana inscrisurile oficiale, vezi practica instantei supreme in aceasta materie si vezi ce s-a contrafacut sau alterat, ca sa ai infractiunea de fals material in inscrisuri oficiale.
Detin o copie ce mi-a venit odata cu somatia de executare silita de pe un B.O.
Acesta inregistreaza o valoare de aproximativ un sfert de miliard lei vechi, cu stampila de refuzat pe data de x, data care nu apare in Istoricul incidentelor majore la platile prin bilet la ordin pentru SC ...., pe care l-am obtinut contra cost de la Banca Nationala a Romaniei - CENTRALA INCIDENTELOR DE PLATI (CIP).
Totodata, acel B.O. nu are nici stampila bancii care l-a refuzat la plata.
Cu alte cuvinte biletul la ordin nu a ajuns pe la banca.
Asadar: e falsa stampila cu REFUZAT, e falsa stampila cu DATA refuzului, e falsa completarea B.O cu o suma fictiva, doar stampila si semnatura emitentului sunt reale, deoarece, repet, au fost aplicate in alb.
Oricum, asa-zisa creditoare va avea o "supriza" in viitorul apropiat deoarece a completat cu cu valori si stampile false inscrisuri oficiale.
Iar "oficiale" sunt biletele, tichetele si ORICE ALTE IMPRIMATE de natura sa produca consecinte juridice.