In 1992 am cumparat o locuinta compusa din apartament boxa si garaj intr-un imobil de la o societate comerciala conform legii nr.85/1992.
Imobilul are 3 corpuri a,b,c locuintele vindute se afla in corpul A .
Soc ne-am trezit somati ca nu mai avem acces la locuinta pe terenul societatii deoarece aceasta s-a privatizat iar Ordinele prefectului referitor la teren se refera numai la cel de sub imobil si nu la cel din jurul acestuia si in consecinta trebuie sa platim anumite taxe pentru a intra pe teren.
Intrebare: Cei care am cumparat locuinte in baza legii 85/1992 nu putem sa sa exercitam toate prerogativele dreptului de proprietate?
Va multumesc!
Pestele cel mare inghite pe cel mic fara aparare
Aveti toate prerogativele, fara indoiala. Desigur ca acest mod de interpretare se impune in primul rand in lumina dispozitiilor constitutionale care obliga statul sa ia masuri de dezvoltare economica si de protectie sociala, de natura sa asigure cetatenilor un nivel de trai decent (art. 47 din Constitutie).
wauuuuuuuuuuuuuuuu....marga wrote:Aveti toate prerogativele, fara indoiala. Desigur ca acest mod de interpretare se impune in primul rand in lumina dispozitiilor constitutionale care obliga statul sa ia masuri de dezvoltare economica si de protectie sociala, de natura sa asigure cetatenilor un nivel de trai decent (art. 47 din Constitutie).