Pestele cel mare inghite pe cel mic fara aparare

Discutii privind procedura civila
Post Reply
STOIAN

Pestele cel mare inghite pe cel mic fara aparare

Post by STOIAN » 14 Sep 2007, 19:13

In 1992 am cumparat o locuinta compusa din apartament boxa si garaj intr-un imobil de la o societate comerciala conform legii nr.85/1992.
Imobilul are 3 corpuri a,b,c locuintele vindute se afla in corpul A .
Soc ne-am trezit somati ca nu mai avem acces la locuinta pe terenul societatii deoarece aceasta s-a privatizat iar Ordinele prefectului referitor la teren se refera numai la cel de sub imobil si nu la cel din jurul acestuia si in consecinta trebuie sa platim anumite taxe pentru a intra pe teren.
Intrebare: Cei care am cumparat locuinte in baza legii 85/1992 nu putem sa sa exercitam toate prerogativele dreptului de proprietate?
Va multumesc!

marga

Post by marga » 14 Sep 2007, 20:28

Aveti toate prerogativele, fara indoiala. Desigur ca acest mod de interpretare se impune in primul rand in lumina dispozitiilor constitutionale care obliga statul sa ia masuri de dezvoltare economica si de protectie sociala, de natura sa asigure cetatenilor un nivel de trai decent (art. 47 din Constitutie).

kinga

Post by kinga » 14 Sep 2007, 20:39

marga wrote:Aveti toate prerogativele, fara indoiala. Desigur ca acest mod de interpretare se impune in primul rand in lumina dispozitiilor constitutionale care obliga statul sa ia masuri de dezvoltare economica si de protectie sociala, de natura sa asigure cetatenilor un nivel de trai decent (art. 47 din Constitutie).
wauuuuuuuuuuuuuuuu.... :-D :-D :-D :-D :-D

marga

Post by marga » 14 Sep 2007, 20:43

Am spus ceva amuzant? Nu cred ca este amuzant subiectul. Te-ai judecat vreodata pe legea cu pricina?

STOIAN

Post by STOIAN » 15 Sep 2007, 11:16

Ce parere aveti despre Decizia Curti Supreme 1312/01.08.1996 referitor la art.10 poate fi folosita in aparare pentru a obtine dreptul de servitute pe teren
Va multumesc

dasefx

Post by dasefx » 17 Sep 2007, 07:52

pestele mic il inghite pe cel mare :kiss:

dasefx

Post by dasefx » 17 Sep 2007, 08:01

am vrut sa zic "buturuga mica rastoarna carul mare"

agenda

Post by agenda » 17 Sep 2007, 11:27

:-D

Post Reply