VIOL & CO.
ultimul raspuns de acest gen...
Iti reamintesc faptul ca, atunci, ca si acum, de altfel, nu eu am inceput cu atacurile gratuite. Am fost in defensiva atunci, ca si acum. Eu nnnu m-am luat de nimeninn, ma limitam la a raspunde la subiectele respective, si totusi unii au simtit o nevoie viscerala de a debita tampenii. O fi fost cam acid raspunsul meu de atunci pt gustul tau, dar eu cred ca nu a depasit limitele unui pamflet.
E o vorba: nncu miseii, tren sa te porti miselestenn. In ciuda acestei zicale, cred ca am gresit de la inceput ca m-am bagat in asemenea nnpolemicinn, lipsite de substanta si, de aceea, sper ca, pe viitor, sa discutam exclusiv subiecte juridice si sa ne abtinem, si unii si altii, de la aprecieri jignitoare la adresa partenerilor de forum. Sper ca macar acum sunt in asentimentul tau, croc!
E o vorba: nncu miseii, tren sa te porti miselestenn. In ciuda acestei zicale, cred ca am gresit de la inceput ca m-am bagat in asemenea nnpolemicinn, lipsite de substanta si, de aceea, sper ca, pe viitor, sa discutam exclusiv subiecte juridice si sa ne abtinem, si unii si altii, de la aprecieri jignitoare la adresa partenerilor de forum. Sper ca macar acum sunt in asentimentul tau, croc!
imi pare rau ca m-am luat de tine dar mi s-a ridicat parul in cap cand am vazut ceea ce mi se parea ca este o pregatire pentru reluarea acelui mesaj, la care nu am raspuns numai pentru ca raspunsesera destui.
Poate ca m-am pripit, dar daca imi accepti scuzele, cred ca este totul in regula si ca nu vom mai avea de-a face cu asemenea mesaje.
Mie nu imi plac violentele! :(
Poate ca m-am pripit, dar daca imi accepti scuzele, cred ca este totul in regula si ca nu vom mai avea de-a face cu asemenea mesaje.
Mie nu imi plac violentele! :(