protectia muncii si PSI

inregistrari contabile, taxe si impozite, expertize contabile, evaluari, TVA
Post Reply
giovany1981

protectia muncii si PSI

Post by giovany1981 » 07 Sep 2007, 18:23

protectia muncii am inteles ca este obligatorie, insa PSI(stingerea incendiilor )este obligatorie pr o firma care nu are activitate cu grad de periculozitate in acest sens? Spre exemplu eu daca stau la birou trebuie sa am PSI facut?sau ceva de genul asta.Cei care se ocupa cu treaba asat nici ei nu prea stiu sa ma lamureasca(unii spun ca da altii nu).Cine ii mai intelege? :-D
Daca nu am facut protectia muncii in firma pana acum,iar acum o fac, se intampla ceva ?(amenzi sau ceva de genul asta)

Ianos

Post by Ianos » 21 Jan 2008, 19:34

Din cate stiu este obligatorie protectia muncii pentru fiecare firma, dar din moment ce aveti numai un birou, nu cred ca o sa aveti probleme din cauza asta, am firma din 1997, birou, niciodata nu mi-a cerut nimeni.

rusdorel

Re: protectia muncii si PSI

Post by rusdorel » 13 Mar 2010, 16:03

in biroul in care dumneavoastra lucratii e un sediu...firma dotatil cu 1 stingator 2 planse -plan de evacuare in caz de incendiu -masurii de prevenire si stingerea incendiilor, banuiesc ca detineti spatiu cu valorii materiale,documente si aveti surse in care ar putea avea loc un incendiu Nu aveti nevoie de aviz psi sau autorizare

Mihai2008

Re: protectia muncii si PSI

Post by Mihai2008 » 18 Mar 2011, 20:39

Treaba e cam asa: in principiu este obligatoriu sa faci instructaj de protectia muncii. Dar multa lume nu face. Daca se intampla ceva nasol si eventual se sesizeaza cineva atunci e de rau: amenzi, controale etc.

Post Reply