grile de contestat
nu stiu cu certitudine dar cred k se vor puncta din oficiu. tre sa ne spuna cei care au mai dat si cunosc regulile joculuikynes wrote:ce se intampla daca se admit contestatiile si se schimba variantele corecte? cei care au raspuns corect conform baremului initial vor fi considerati ca au raspuns gresit?

Grilele se vor corecta dupa baremul care va ramane dupa contestatii. Este posibil sa se puncteze si din oficiu, daca s-a depasit cadrul tematic.ursulache wrote:nu stiu cu certitudine dar cred k se vor puncta din oficiu. tre sa ne spuna cei care au mai dat si cunosc regulile joculuikynes wrote:ce se intampla daca se admit contestatiile si se schimba variantele corecte? cei care au raspuns corect conform baremului initial vor fi considerati ca au raspuns gresit?
mergem pe G4 ca asta a fost a mea.draudiu wrote:flaviusnet wrote:da, 11 intrebari contestate/...din care in 8 cred cu tarie ca sunt ca mine..acum plec la munte....cumparati evenimentul zilei...scrie de frauda de la inm
ce intrebari ai contestat?
care pozitii din grila?
intrebari: 3, 8, 20, 21, 22, 24, 27, 30, 31, 58, 94
Art. 258 - Dupa ce s-a intrunit majoritatea, se va intocmi de indata dispozitivul hotararii care se semneaza, sub sanctiunea nulitatii, de catre judecatori si in care se va arata, cand este cazul, opinia separata a judecatorilor aflati in minoritate.kynes wrote:La intrebarea cu dispozitivul care se semneaza doar de presedintele completului la judecata in prima instanta, nu e corect pt ca la litigiile de munca sunt doi judecatori in prima instanta, si trebuie sa semneze amandoi.
Eu am facut contestatie....Imi scapa mie ceva sau am dreptate?
El se pronunta de presedinte, in sedinta, chiar in lipsa partilor.
Avand in vedere textul art. 258 C. proc. civ., afirmatia "doar de presedintele ..." exprima un mare neadevar.
La prescriptibilit act redhiitorii sunt de acord cu bog28. Esential pentru recunoasterea datoriei era cheltuiala suportata de vanzator. Din enunt rezulta mai degraba recunoasterea decat contrariul.
La speta cu posesia viciata de violenta ma intreb si eu care ar putea fi justul titlu pentru o uzucapiune scurta???
La grila 3, prin eliminare ar rezulta ca titlurile de valoare sunt b. incorporale. Dupa stiinta mea toate titlurile de valoare sunt corporabile intr-un inscris material sau electronic ce absoarbe substanta dreptului subiectiv necorporal.
Clauza penala poate fi invocata nu doar, exclusiv de partea creditoare prejudiciata. Si de succesorii universali sau cu titlu universal ai partii creditoare.
In privinta nulitatii partiale, e evident ca instanta poate invoca din oficiu doar nulit abs. La simulatie nul abs intervine in cazul aratat de legea notarilor publici, cand partile urmaresc sa plateasca cat mai putine taxe notariale si prevad in actul public un pret mai mic decat cel real. Legea zice ca actul e lovit de nulit abs, si nu ca ar supravietui actul public, ca in dr francez, si deci ar interveni o nul partiala. Nul e abs, dar e totala!
La grila 21 din G4, eu stiam ca titularul dreptului de uz nu poate pretinde si fructele bunului, ca un uzufructuar, in asta constand si diferenta dintre primul si cel de al doilea.
La grila 24 din G4 act in rev don pt survenienta de copil e prescriptibila in 30 de ani. art 840 C.civ.
La speta cu posesia viciata de violenta ma intreb si eu care ar putea fi justul titlu pentru o uzucapiune scurta???
La grila 3, prin eliminare ar rezulta ca titlurile de valoare sunt b. incorporale. Dupa stiinta mea toate titlurile de valoare sunt corporabile intr-un inscris material sau electronic ce absoarbe substanta dreptului subiectiv necorporal.
Clauza penala poate fi invocata nu doar, exclusiv de partea creditoare prejudiciata. Si de succesorii universali sau cu titlu universal ai partii creditoare.
In privinta nulitatii partiale, e evident ca instanta poate invoca din oficiu doar nulit abs. La simulatie nul abs intervine in cazul aratat de legea notarilor publici, cand partile urmaresc sa plateasca cat mai putine taxe notariale si prevad in actul public un pret mai mic decat cel real. Legea zice ca actul e lovit de nulit abs, si nu ca ar supravietui actul public, ca in dr francez, si deci ar interveni o nul partiala. Nul e abs, dar e totala!
La grila 21 din G4, eu stiam ca titularul dreptului de uz nu poate pretinde si fructele bunului, ca un uzufructuar, in asta constand si diferenta dintre primul si cel de al doilea.
La grila 24 din G4 act in rev don pt survenienta de copil e prescriptibila in 30 de ani. art 840 C.civ.