Legislatie
Legislatie
Care stie ceva de legislatia privitoare la vanzarea produselor pentru diabetici. Nu gasesc nimic. 

- Ordin nr. 1061/2006
din 31/08/2006 privind aprobarea organizarii si desfasurarii Programului national de diabet zaharat
Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 803 din 25/09/2006
Actul a intrat in vigoare la data de 25 septembrie 2006;
- NORME TEHNICE
privind modul de acordare a consultatiilor si prescrierea tratamentului
in cadrul Programului national de diabet zaharat si responsabilitatile participantilor la program;
- Anexa
din 22/08/2006 cuprinzand Note explicative la Nomenclatura combinata a marfurilor, adoptate de Comisia Comunitatilor Europene;
- Ghid
din 02/10/2006 privind excipientii care trebuie mentionati pe eticheta si in prospectul medicamentelor de uz uman;
- Norma
din 22/12/2006 privind procedurile de inregistrare a activitatilor de vanzare directa de produse primare, a activitatilor de vanzare cu amanuntul si a activitatilor de fabricare a alimentelor;
- Directia Generala a Vamilor Anexa
din 01/01/2006
PRODUSE FARMACEUTICE
spune-mi daca te ajuta ceva si o sa postez textele.
Nu stiu exact la ce te referi insa
din 31/08/2006 privind aprobarea organizarii si desfasurarii Programului national de diabet zaharat
Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 803 din 25/09/2006
Actul a intrat in vigoare la data de 25 septembrie 2006;
- NORME TEHNICE
privind modul de acordare a consultatiilor si prescrierea tratamentului
in cadrul Programului national de diabet zaharat si responsabilitatile participantilor la program;
- Anexa
din 22/08/2006 cuprinzand Note explicative la Nomenclatura combinata a marfurilor, adoptate de Comisia Comunitatilor Europene;
- Ghid
din 02/10/2006 privind excipientii care trebuie mentionati pe eticheta si in prospectul medicamentelor de uz uman;
- Norma
din 22/12/2006 privind procedurile de inregistrare a activitatilor de vanzare directa de produse primare, a activitatilor de vanzare cu amanuntul si a activitatilor de fabricare a alimentelor;
- Directia Generala a Vamilor Anexa
din 01/01/2006
PRODUSE FARMACEUTICE
spune-mi daca te ajuta ceva si o sa postez textele.
Nu stiu exact la ce te referi insa