Poate va intrebati de ce se intra asa greu la INM

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
fira

Post by fira » 21 Dec 2004, 14:03

croc wrote:brrrrr;
urechea mea nu a auzit un astfel de zvon;
sper sa nu fie adevarat! cum adica sa se intre cu concurs de dosare? :lol:
va dati seama ce ar fi in instante???? :lol: :lol: :lol:
pai stai putin...majoritatea covirsitoare a judecatorilor de acum asa sint intrati. Imediat dupa n90 a fost un dublu fenomen, pe de o parte s-a migrat masiv in avocatura, iar pe de alta parte, pe locurile ramase au fost bagati efectiv la gramada jurisconsulti de pe la tot felul de institutii de partid si de stat. Astia fac acum justitie in romania, asa ca ce sa te mai miri.

Eheei, ce-ar mai vrea tovarasii concurs de dosare (sanatoase!) dar din fericire nu sintem de capul nostru. Un judecator vertical si competent e un ghimpe in administratia comunistoida de la noi, ori ma indoiesc ca se vrea sincer o reinnoire a corpului de magistrati. Tocmai de aceea se pastreaza tot felul de nise intr-o lege care ar fi trebuit sa fie reformatoare

Mai trebuie din pacate cel putin o generatie pina sa se curete de resturi tot sistemul.

croc

Post by croc » 21 Dec 2004, 14:05

:cry:

norocel

Post by norocel » 21 Dec 2004, 15:13

Croc, tu cand ai auzit sa fi fost ultima oara un examen pentru procurori, ca numiri au fost slava Domnului, si cam putini dintre cei numiti au INM-ul.

adi_avo

Post by adi_avo » 21 Dec 2004, 15:27

Eu as vrea sa fie dati afar toti magistratii de peste 50 ani si sa bage d-astia tineri(tin cu ai mei),...daca se intampla asa, inseamna ca in lume exista dreptate :twisted:

virtual

Post by virtual » 21 Dec 2004, 15:31

Nuuuu Fira!

Trebuie mult mai mult de o generatie pana se curata sistemul. Problema este ca si astia tineri care, ma rog, inca nu is asa de tineri, adica cei care au prins binisor vechea - adica actuala - garda au preluat numeroase obiceiuri proaste.

Oricum, nimic nu va putea incepe pana nu vor fi majoritari ca numar cei cu INM...
Deci mai este de asteptat!!!

fira

Post by fira » 21 Dec 2004, 15:32

stai asa ca n-a cistigat vadim. pai noi ne plingem ca nu se respecta drepturile omului si vrei sa-i dai pe toti afara numai ca au 50 de ani ? Nu merge chiar asa... Dar o testare extensiva a tuturor ar fi legala si chiar necesara :)

adi_avo

Post by adi_avo » 21 Dec 2004, 15:55

:))))))))))))) sigur accepta ei sa fie testati...ca la INM ..pai nu mai ramane unul......aici chiar cred, pt ca fiecare s-a specializat pe cate ceva...deci doar o testare pe specializare ar mai merge...in rest...

fira

Post by fira » 21 Dec 2004, 16:06

pai o sa vina toti sa dea examen din legea 78/2000 :twisted:

virtual

Post by virtual » 22 Dec 2004, 09:18

Asta ar fi unica modalitate... Testarea lor obligatorie la intervale de timp.
Sa vedeti cum ar trece marea majoritate din cei mai slab pergatiti in avocatura...

Post Reply