Buna! Speta mea e urmatoarea:
un director de la un SA, angajat cu carte de munca, a publicat intr-un ziar lucruri defaimatoare la adresa societatii la care era angajat.
In baza asta, i-am comunicat prin posta cu confirmare de primire ca este in perioada de preaviz si ca este asteptat la societate pt cercetarea prealabila. A ridicat plicul de la posta si a facut contestatie scrisa pe care a depus-o la societate. Eu acum ce fac? Vreau sa-i desfac contractul de munca. Sfatui-ti-ma!!!!Multumesc mult.
UN SFAT VA ROG!
UN SFAT VA ROG!
NU e ziarist. A trimis o scrisoare la un ziar local si in plus a postat-o si pe forum.
UN SFAT VA ROG!
OK, am inteles ca am gresit dar ce fac in continuare?
ii trimit alta convocare?
ii trimit alta convocare?
Valic...din pacate ai dreptate..
problema este ca odata trimis preavizul, directorul stie ce il asteapta.
Nu se mai pune problema de buna credinta.
Chiar daca se face o alta convocare, si firesc, rezultatul va fi desfacerea CIM, in instanta castiga cu cantece... pentru ca poate sa dovedeasca ca hotararea de a i se desface CIM-ul era luata inainte de ascultarea lui si parcurgerea cercetarii disciplinare.
Juristo.. am mai dat sfatul asta ..mai bine o intelegere stramba decat o judecata dreapta ...
daca se prezinta la convocare, spuneti in fata, domle.. nu mai vreau sa lucrez cu tine.
Exista o maniera eleganta... demisie sau art. 55 lit. b..
daca nu...... cu timpul o sa am grija sa pleci ...
sa nu mai mergi pe desfacere disciplinara ..nu ai sanse...
asteapta olecuta de timp.. dupa care iti dai seama ca urgent tre sa faci o reorganizare ...desfiinteaza cateva posturi de conducere ca doar ai prea multe

problema este ca odata trimis preavizul, directorul stie ce il asteapta.
Nu se mai pune problema de buna credinta.
Chiar daca se face o alta convocare, si firesc, rezultatul va fi desfacerea CIM, in instanta castiga cu cantece... pentru ca poate sa dovedeasca ca hotararea de a i se desface CIM-ul era luata inainte de ascultarea lui si parcurgerea cercetarii disciplinare.
Juristo.. am mai dat sfatul asta ..mai bine o intelegere stramba decat o judecata dreapta ...
daca se prezinta la convocare, spuneti in fata, domle.. nu mai vreau sa lucrez cu tine.
Exista o maniera eleganta... demisie sau art. 55 lit. b..
daca nu...... cu timpul o sa am grija sa pleci ...
sa nu mai mergi pe desfacere disciplinara ..nu ai sanse...
asteapta olecuta de timp.. dupa care iti dai seama ca urgent tre sa faci o reorganizare ...desfiinteaza cateva posturi de conducere ca doar ai prea multe