Ei, ai voie, ce inseamna voie? Da ce, eu am voie sa dau consultatii pro bono? Dau totusi? Dau.maryus78 wrote:apropo!..daca am incheiat contract de munca, mai am voie sa inchei contract civil!?...eu stiam ca nu!...
Iti trebuie cheltuieli de judecata Marius si vrei sa fii si in perfecta legalitate? pai baga maine o decizie de desfacere cim la itm, antedatata.

Iti spun si care-i diferenta intre cj si j, insa dupa cum stau lucrurile, am teama, ca urmatoarea rugaminte va fi sa te reprezint in litigiu cu locatarii rau platnici. Vezi ca practic onorarii imorale.

Juristul este absolventul unei facultati de drept, care poate opta sa devina avo, notar, magistrat sau consilier juridic. Da?
Pentru fiecare profesie in parte legea prevede anumite reguli iar consilierii juridici s-au grabit si ei sa fie in rand cu lumea adoptandu-l pe 514 + statutul profesiei de cj.
Pentru a deveni cj, legea cere urmatoarele;
-cim pe postul de cj
-cerere la UCCJ din localitate
-hotararea de admitere
-stagiu 2 ani

-examen definitivat
Ca practic consilierii juridici nu tin seama tocmai de legea lor...another story.
Astfel fiind, vezi si tu ce esti

@kinga
of. of, of, suparata esti, Doamne, pe mine. :( sa urmaresti tu pana si ora la care postez

Pai daca io n-am stapan si serviciu, drept urmare nu imi curge salariu si nu imi baga nimeni bani in buzunare cat timp stau pe foruri? Si sedusa si abandonata nimeni nu ma vrea

Imi pierd si io duminicile si ca o pasare de noapte bantui avocatura la 00

In ceea ce priveste restul psurilor (2, 3 ca multe is, upgradeazale si tu) , iara nu trebuie sa fii frustrata, si pe mine ma tampeste caldura.
Incearca totusi sa nu induci lumea in eroare, daca poti.
[/i]