Admiterea in avocatura conditionata de nota de la licenta?

Vesti de interes.
Post Reply
georgi

Admiterea in avocatura conditionata de nota de la licenta?

Post by georgi » 27 Jun 2005, 13:28

Am aflat astazi de la unii stimati avocati din Baroul Iasi ca s-ar dori conditionarea inscrierii la admiterea in barou de nota de la licenta... in sensul ca se vor putea inscrie doar cei care au obtinut la examenul de licenta peste 8,50. A mai auzit cineva de o asemenea varianta?
Am fost la secretariatul baroului si mi s-a spus ca nu este vorba de asa ceva dar cum inca nu s-a stabilit in ce mod va decurge admiterea de anul acesta nu-mi pot da alte informatii.
E DOAR UN ZVON?
astept un raspuns cat mai urgent. va rog.

marylin

Post by marylin » 27 Jun 2005, 20:29

Daca e adevarat, ceea ce eu nu cred, nu pot sa spun decat VAI DE ROMANICA NOASTRA! Pai nu si- au dat seama astia de la inm ca e o prevedere neconstitutionala, iar anii trecuti mai era si chestia cu intrarea in avocatura fara examen daca era "tactu" avocat. Oricum, cred ca e doar un zvon!

rox_alina

Post by rox_alina » 14 Jul 2005, 16:15

In Botosani, unde urmeaza sa-mi depun si eu dosar, Broul nu a institit nimic de genul acesta si cred ca e doar un zvon, este practic imposibil si impotriva oricaror reguli. Eu zic sa stai linistita.

sisi

salut

Post by sisi » 15 Jul 2005, 10:25

salut si eu sunt din iasi ,iar cand am sunat la barou mi s-a spus ca nu es mai da examen anul acesta.
Mi s-a parut cam bizar , tu de unde ai mai multe informatii???
cand mai stii ceva sa scrii sa aflam si noi mai multe

ildi

Post by ildi » 15 Jul 2005, 12:51

La Cluj in urma cu doi ani examenul a fost conditionat de nota obtinuta la licenta, pe urma s a renuntat.

ramonn

Post by ramonn » 15 Jul 2005, 22:21

mintzesti. citeste legea.

Post Reply