Decontare transport învățământ

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Gaby2022

Decontare transport învățământ

Post by Gaby2022 » 02 Jul 2022, 11:18

Bună ziua!
Sunt cadru didactic și fac naveta cu autoturismul personal la o școală din mediul rural. Există niște probleme și nereguli în privința decontării transportului la și de la locul de muncă:
-se decontează cu întârziere,
-se face la nivel de abonament,
-nu se plătește integral nici măcar abonamentul, uneori.
Problemele au început când firma de transport care circulă pe traseul meu a refuzat să mai îmi dea adeverință cu valoarea abonamentului. Citind legea, am găsit faptul că dacă nu există firmă de transport pe o anumită rută, se poate apela la prețul de abonament al unei firme de transport care are mijloc de transport pe o distanță identică/ similară. Când am început să aduc de la altă firmă oferta cu valoarea abonamentului unei rute similare ca distanță, școala a continuat să îmi deconteze tot vechiul preț de la firma de pe traseul meu. Menționez că deși sunt distanțe identice, prețul abonamentului de la firma de pe traseul meu este mai mic.
Se poate determina școala/ primăria, cumva, să îmi deconteze valoarea lunară= măcar la prețul per bilet al firmei (de pe traseul meu/ sau al firmei cu traseu identic) x nr. de zile în care vin la școală?

Mulțumesc mult pentru ajutor!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 47 guests