Ce să fac ca să se reia urmărirea penală, infractoarea să fie condamnată și să primesc despăgubiri

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Bratu Adrian Robert

Ce să fac ca să se reia urmărirea penală, infractoarea să fie condamnată și să primesc despăgubiri

Post by Bratu Adrian Robert » 03 Jan 2022, 11:49

Bună dimineața și La mulți ani în 2022!
Sunt parte vătămată într-un dosar penal. Vă adresez rugămintea să-mi comunicați cum se poate redeschide dosarul penal după ce judecătorul de cameră preliminară a dispus respingerea plângerii contra ordonanței de clasare a prim-procurorului. Menționez că din proba audio, pe care atât procurorul, prim-procurorul și judecătorul de cameră preliminară au refuzat să admită adevărul că fiul meu este martor mincinos, depusă la dosar reiese limpede că fiul meu este martor mincinos în dosarul cauzei.
De asemenea, judecătorul de cameră preliminară a respins cererile mele inclusiv de expertizare a probei audio amintite, și alte cereri (contraexpertiză a testului poligraf pentru mine și expertiză cu testul poligraf asupra infractoarei), motivând că cererile pe le-am depus sunt considerate doar concluzii scrise în perioada când dezbaterile s-au încheiat și a rămas în pronunțare.
Așadar, ce este de făcut? Există posibilitatea reluării urmăririi penale sau chem statul român în judecată, pentru pretenții în urma favorizării infractoarei să scape de condamnare?
Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 38 guests