abuzuri repetate procurori

Discutii privind Contenciosul Administrativ
Post Reply
Exceptii

abuzuri repetate procurori

Post by Exceptii » 31 Oct 2020, 08:46

Bună ziua.


Caut un profesionist în legi pentru a mă ajuta față de faptele unei echipe polițist-procuror.

Deși în Codul de Procedură Penală scrie că procurorul are sarcina probei, nici procurorul nici polițistul nu fac mai nimic - audierea părților și completarea formularelor. Eu depun probe, eu solicit în scris adăugarea probei X etc. Sunt ignorat deși NCPP prevede ca refuzul să fie motivat de procuror. Finalul este clasare, având ca motivație care denaturează proba principală din dosar (un act) prin citarea doar a unor cuvinte din toată propoziția. Degeaba am făcut Plângere contra soluției, arătând că actul din dosar scrie altceva decât în motivare.

În alt dosar, când clasarea a fost dată de prim-procuror, la Parchetul Tribunalului mi se dă dreptate. După redeschidere, primul-procuror repartizează dosarul unui procuror, care clasează, iar primul-procuror clasase dosarul respectiv din prima fază, de dinaintea redeschiderii de către Parchetul Tribunalului...

Pot da în judecată pe procurori?
Legea 303/2004 îi protejează stabilind niște mecanisme de control pentru "rea-credință" și "neglijență" dar acestea trebuie să fie constatate de superiori, care nu verifică temeinic. Aceeași atitudine la polițist, procuror, prim-procuror, superiori - dar am probele că faptele există.

Poate este nevoie de modificarea unei Legi a unor norme de aplicare, nu știu - de asta cer ajutor.
Dacă preferați, puteți scrie și ca mesaje private, cum doriți. Și sugestiile pot fi folositoare, în cazul în cazul în care nu ați dori să vă implicați în cazul meu (din diverse motive). Garantez confidențialitatea și seriozitatea, aștept atitudine similară.

Vă rog să nu luați în râs mesajul. Nu am dubii ori suspiciuni, am probe. Legiuitorul a stabilit un mecanism de control al abuzurilor dar acesta nu funcționează în cazul meu, am dovezi mai multe decât am menționat aici.



Vă mulțumesc pentru timpul acordat. O zi bună!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 34 guests