Plata caldurii la bloc, pausal ,cand locatarul lipseste din tara in perioada iernii

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Ana Popescu

Plata caldurii la bloc, pausal ,cand locatarul lipseste din tara in perioada iernii

Mesaj de Ana Popescu » 06 Oct 2019, 18:47

Buna ziua,
Cum considerati ca trebuie procedat in situatia in care 2 apartamente pe aceiasi scara, sunt nelocuite iarna.Aceasta situatie este de 8 ani,dar au existat repartitoare de caldura si nu au fost probleme.Asociatia de locatari a decis sa se plateasca pausal.Daca apartamentele nu sunt locuite si au caloriferele inchise,este normal sa fie obligati sa plateasca pausal caldura? Exista cale legala sa atacam in instanta aceasta nedreptate [obligatia de a plati ce nu se consuma]?

Aveti mai jos cererea depusa la administratie acum 2 luni si la care nu am primit inca raspuns.

Va rog sa-mi raspundeti la adresa de email : popemih@yahoo.com

Va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra. Ana Popescu

D-LUI --PRESEDINTE AL ASOCIATIEI DE PROPRIETARI DIN COLENTINA NR 10 BLOC 6 SCARA A


Buna ziua ,

Ma numesc ANA POPESCU si va fac cunoscut ca locuiesc in acest bloc la ap 29, de cand s-a dat blocul in folosinta- 1969.Tot aici, la et 4, ap 17 este proprietatea fiului meu, DAN POPESCU.

Cele 2 apartamente pe timp de iarna--- NU SUNT LOCUITE--- de cca 8 ani de zile.

Am primit un email din partea d-nei DUTA VIORICA de la administratie , prin care ma anunta ca asociatia a hotarat ca pe anul 2019-2020 caldura sa nu se mai plateasca in functie de ce arata repartitoarele----- CI LA GRAMADA -PAUSAL

Tin sa va fac cunoscut ca noi ,cei 2 proprietari ANA POPESCU ap 29 si DAN POPESCU ap 17----nu suntem de acord sa platim o caldura pe care nu o folosim ,o folosesc doar ceilalti locatari .

Am consultat un avocat care ne-a spus ca sunt situatii similare si-n alte --asociatii de proprietari--si ca si-au montat INDIVIDUAL repartitoare cu citire prin radio ,prin ISTA.

Acelasi lucru dorim sa-l facem si noi .Pentru acest lucru trebuie sa avem o semnatura din partea d-vostra .

VA RUGAM FRUMOS SA NE DATI ACEASTA SEMNATURA SI DACA SUNT SI ALTE PERSOANE CARE DORESC ACELASI LUCRU SA NE CAUTE .CRED CA ESTE UN GEST DE INTELEGERE SI DE OMENIE SA FIM INTELESI CA DORIM SA PLATIM CEEA CE CONSUMAM .

Adresa mea de e-mail este ----popemih@yahoo.com si persoana de legatura telefonica --D-l profesor DINCA NICOLAE, care raspunde la urmatoarele telefoane ---021.6477664 sau 0723655537 sau poate fi contactat la adresa de email : yo3nd@yahoo.com .

Va multumesc anticipat si sper sa ne cunoastem personal.

Ana PopescuShow original message

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori