Ce se întâmplă dacă lovesti un minor în Germania

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
andre19

Ce se întâmplă dacă lovesti un minor în Germania

Post by andre19 » 20 Sep 2018, 07:09

Ieri am urecheat un copil in fata blocului. Știu că acum ar trebui sa fiu crucificata dar trecând peste asta as vrea sa va povestesc motivul: de Câteva săptămâni fata mea vine muscata, scuipata, bătută și mai nou ii baga mana și în chiloti. Ea este de 3 săptămâni venita în Germania și bineînțeles nu vorbește limba. Am zis sa nu o tinem sechestrată în casă și să o lăsăm să iese cu trotineta afară. Doar ca sunt vreo 4 baieti care de fiecare dată când o văd se leagă de ea. Am încercat să vorbesc cu ei, cu mamele lor dar răspunsul a fost:" Tine-ti copilul în casa". Ieri nu m-am mai controlat și l-am luat de ureche pe unul dintre ei. Mama lui a chemat poliția și bineînțeles că nu contează ce a făcut copilul, vină este doar a mea. După o noapte nedormita, am realizat ca da este vina mea și ca ar fi trebuit sa fiu mai matură și să îmi controlez reacția. Prea târziu. Nu știu la ce sa ma aștept mai departe. Orice informație mi-ar fi de ajutor. Am încercat să găsesc pe net care ar fi repercursiunile dar nu găsesc nimic care să mă lămurească. Nu am avut niciodata probleme cu legea. În afară de câteva amenzi rutiere, și acelea foarte mici. Va mulțumesc și nu mă Criticati prea dur ca deja mi-am reproșat singura mai mult decât era cazul

Post Reply