Probleme cu FNGCIMM

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
octavian

Probleme cu FNGCIMM

Post by octavian » 10 Aug 2018, 14:14

Buna ziua

Ma numesc Octavian si am o intrebare : ce trebuie sa fac si cui trebuie sa ma adresez?
Luna trecuta am cumparat un apartament prin ,,Prima casa" totul a fost ok pana la faza cu plata din partea banii, ea a observat ca-s gresite numarul de luni de acordare ( in loc de 360 erau 352) si a facut o sesizare catre FNGCIMM sa-i fie trimis un act aditional cu numarul corect de luni de creditare. Sesizare in urma careia nu a primit nici un raspuns, iar eu risc sa pierd banii si apartamentul, ca cei de la FNGCIMM nu raspund. Ce se poate face? Ce pot face in continuare?

Multumesc! O zi buna!

Octavian

Probleme cu FNGCIMM

Post by Octavian » 10 Aug 2018, 14:18

Buna ziua

Ma numesc Octavian si am o intrebare : ce trebuie sa fac si cui trebuie sa ma adresez?
Luna trecuta am cumparat un apartament prin ,,Prima casa" totul a fost ok pana la faza cu plata din partea bancii, ea a observat ca-s gresite numarul de luni de acordare ( in loc de 360 erau 352) si a facut o sesizare catre FNGCIMM sa-i fie trimis un act aditional cu numarul corect de luni de creditare. Sesizare in urma careia nu a primit nici un raspuns, iar eu risc sa pierd banii si apartamentul, ca cei de la FNGCIMM nu raspund. Ce se poate face? Ce pot face in continuare?

Post Reply