divort ..
divort ..
Buna ziua , vreau sa divortez , dar nu pot .. fostul sot este plecat in anglia de 6 ani , avem o fetita de 6 ani jumatate impreuna .. el in toata perioada aceasta nu a stat acasa , a venit ocazional o sapt pe an , poate si mai putin ..deci acumulat in 6 ani nu avem 1 luna .. el este trecut pe numele meu de familie , si are adresa din buletin la mine ..pb este ca atunci cand i-am zs ca vreau sa divortam a fost de acord , mi-a dat o adresa , care acum numai locuieste , si nu a dat confirmare la nici o citatie ca ar fi primit , dar va spun sg ca a primit citatiile el , pt ma sunat si ma amenintat ca imi arata el daca nu ii las domiciliul si numele , pe el atat il intereseaza .. nu de mine sau de fata .. de un an ma lupt asa si in continuare nu vrea sa semneze citatiile , am vb cu el pe mail .. nu vrea sa raspunda .. si-a schimbat nr tot .. efectiv nu pot da de el ca sa divortam .. ce pot face in situatia asta ca se tot amana procesul , cat poate dura un proces de acest gen .. in care nu sunt indeplinite conditiile de citare .. pentru ca el nu vrea cu rea vointa sa faca asta :(..asa va face la infinit