Accident rutier cu vătămare corporală. Cum aș putea minimiza consecințele?

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
Vizitator 7

Accident rutier cu vătămare corporală. Cum aș putea minimiza consecințele?

Post by Vizitator 7 » 28 Dec 2017, 20:38

Buna ziua, in urma cu cateva zile intrand cu masina pe o strada principala de pe una secundara un biciclist a intrat in bara fata a masinii, acesta dezechilibrandu-se si cazand. Mi-a aparut in fata masinii, nu l-am observat decat in momentul in care a intrat in bara masinii. Abia plecasem de la STOP, fara urme de franare la masuratori, primele minute de inserare, avea vesta reflectorizanta, avea o lampa rosie in fata pe bicicleta care palpaia. Nici eu nici biciclistul nu am consumat alcool. In urma cazaturii a rezultat o fractura de femur, cu spitalizare si operatie. Mi-am asumat din prima secunda vina producerii acestui accident.

Din discutiile avute cu doctorul pacientul dupa cele 2 sapt de internare va sta acasa pt recuperare chiar si 3 luni, posibil peste 90 de zile spitalizare plus ingrijiri medicale.

In acest caz durata de spitalizare - recuperare este de peste 90 zile.

Imi puteti preciza care pot fi consecintele acestui accident nefericit, la ce ma pot astepta avand in vedere depasirea celor 90 zile spitalizare?

In perioada internarii l-am vizitat aproape zilnic, am fost atent fata de dansul si voi continua in perioada urmatoare sa ma implic in recuperarea acestuia.

Care sunt pasii de urmat de mine, de partea vatamata pentru a avea mai tarziu o solutie favorabila in solutionarea cazului?

Nu am antecedente penale.

Care vor fi consecinte? Cum le pot minimiza?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 31 guests