Obligarea tuturor celor 20 milioane de cetateni ai Romaniei sa declare absolut tot ceea ce detin este neconstitutionala

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
vioricaw

Obligarea tuturor celor 20 milioane de cetateni ai Romaniei sa declare absolut tot ceea ce detin este neconstitutionala

Post by vioricaw » 02 Aug 2017, 19:17

Legea care va intra in vigoare in 2018 de obligarea tuturor celor 20 milioane de cetateni ai Romaniei sa declare absolut tot ceea ce detin este neconstitutionala.

Imaginati-va cum 6 milioane de romani care traiesc in Spania si Italia vor fi obligati sa isi declare conturile bancare din Spania si Italia, toate veniturile si detinerile din aceste tari, si foarte probabil sa isi repatrieze fortat patrimoniul, prin noua lege.

Cititi ultimele interviuri cu actualul ministru de finante si intelegeti cat de departe s-a ajuns cu absurditatea... chiar traim in Absurdistan.

Toti cetatenii Romaniei vor fi fortati prin noua lege sa dovedeasca sursa tuturor detinerilor, foarte probabil sub forta noi legii ca alternativa avand doar confiscarea averii lor nedeclarate.

Va fi un iad pentru intreaga populatie a Romaniei, pentru ca 99% din cetatenii romani nu isi pastreaza chitante cand si de unde au achizionat masina sau apartamentul care il au din anii 1980 de exemplu, si de unde au avut bani, si sa dovedeasca sursa banilor

Ce inseamna asta, va trebui sa avem cateva camere doar cu dosare cu toate facturile, toate salariile si toate cheltuielile pe care le-am facut vreodata? Suna a un infern birocratic si munti de hartii

O astfel de lege creaza milioane de situatii exact ca in procesul de Kafka, comiterea de abuzuri, si practic o reintoarcere la comunism... in care cei care detin masini sau terenuri le vor fi confiscate sub pretexte comuniste.

Ce parere aveti?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 36 guests