Indreptare titlul de proprietate

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
Post Reply
teli

Indreptare titlul de proprietate

Post by teli » 14 Oct 2016, 13:57

Se da urmatoare situatie :-( :-( :
O societate comerciala, provenita din privatizarile FPS-ului, se infiinteaza ca o consecinta a divizarii. Noii administratori , intocmesc noul act constitutiv si statut , mentionand in acestea ca sediul societatii se afla pe "Calea Ixulescu" si nu pe "Calea Pixulescu" cum era corect. Nimeni nu observa deoarece, la momentul respectiv, la nivel local era o discutie unde incep si unde se termina fiecare strada(fiind in continuarea uneia cu alta).
Pe acelasi principiu al neobservarii, noua societate se inscrie la O.R.C. si la Adm. Finantelor Locale. :shock:
Dupa cativa ani, societatea intra in lichidare iar bunurile imobile sunt trecute in proprietatea asociatului. Acest fapt este constatat printr-o "incheiere" a judecatorului delegat pe langa ORC-ul local, care admite raportul lichidatorului si constata trecute in proprietatea persoanei fizice toate bunurile. Evident ca adresa bunului imobil este "Calea Ixulescu" (cea incorecta), pentru ca asa erau mentionate in toate actele societatii.
In momentul in care persoana fizica merge la cartea funciara sa-si intabuleze dreptul de proprietate , acestia observa greseala si il trimit la "nomenclatorul stradal" pt. lamuriri. Nomenclatorul ii raspunde in scris, mentionand ca niciodata la adresa respectiva nu a fost "Calea Ixulescu" !!!.
P.f. -ul nervos face cerere la Tribunal de indreptare materila a erorii strecurate in "incheiere". Judele ii raspunde ca cererea sa este nefondata deoarece "incheierea" a fost pronuntata asa cum a cerut lichidatorul !!!!!!!!!
Daca aveti idee cum pot sa-l ajut , va rog frumos sa-mi spuneti parerea voastra !!! :bere:

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 30 guests