buna ziua, ma aflu in momentu de fata la stadiul de apel al unui divort in care am cerut incredintarea atat eu cat si fosta sotie din moment ce eu am cerut inceredintarea minorului trebuie sa mai cer si in mod expres program de viizita. asta ar fi prima mea problema .
Cea de a doua suna in felul urmator sotia cand a parasit domiciliul conjugal si a mers sa locuiasca cu parinti ei era incarcinata intre timp de la inceputul procesului si pana acum a nascut fetita care in momentul de fata aredeja 11 luni, baietelul sincer va spun mam ocupat si ma ocup in continuare de el am reusit sa il castig in ordonanta prezidentiala la statiul de apel , conditiile de locuit ale sotiei sunt mult sub cele de la mine pentru a face o camera a copilului cum cere legea au demolat o baie , camera care este ocupata fara forme legale in prezent de fratele sotiei, in afara de aceasta mai au 2 dormitoare 1 al sotiei in care sta cu fata si unu al socrilor un hol si un fel de living pentru ca al numi astfel este mult, acest tip de living, care are usa direct de afara nu are incalzire poate fi considerata ca camera pentr cei care spun ei ca locuiesc acolo ( socri si sotia ) in scopul acoperiri cererilor in vigoare de a avea cate o camera ptr fiecare minor, cum pot forta pe cei de la asistenta sociala sasi faca meseria cum trebuie, fratelei ei locuieste acolo kiar daca fara forme legale, un sfat cu privire la ce as putea faca ca sa imi castig baiatul. multumesc anticipat.
program vizitare si un sfat in plus