vreau sa divortez

Familiei
Post Reply
ana30

vreau sa divortez

Post by ana30 » 11 Oct 2014, 22:49

Buna ziua! Vreau sa divortez de sotul meu si el nu vrea. Am facut greseala si m-am casatorit pe 15 iunie 2013 deoarece eram insarcinata si imi doream o familie impreuna cu el. In septembrie 2013 am nascut o fetita si am locuit impreuna cu socrii mei pana pe 18 februarie 2014, unde m-am mutat cu fetita la parintii mei deoarece el nu contribuia cu nimic la cresterea copilului. Pana in prezent eu impreuna cu parintii mei avem grija de fetita mea. Nu mai vreau sa imi intemeiez o familie impreuna cu el deoarece nu ne respecta si mereu arunca vorbe jignitoare la adresa familiei mele, nu se poate trai cu el. Suparat de faptul ca nu vreau sa ma mai intorc la el, a indraznit sa spuna ca fetita nu este al lui si ca va face test de paternitate si ca va divorta,dar sa razgandit si nu mai vrea. Cum sa fac sa scap de acest om , sa ne lase in pace pentru totodeauna?

Silviu

Re: vreau sa divortez

Post by Silviu » 12 Oct 2014, 14:56

Atata timp cat nu exista invoiala comuna cu privire la desfacerea casatoriei, va ramane doar sa il chemati in judecata.
Contactati un avocat din zona in care locuiti.

Leon Carmen

Re: vreau sa divortez

Post by Leon Carmen » 12 Oct 2014, 18:54

Puteti sa divortati si fara acordul lui in instanta si puteti de asemenea sa cereti pensie de intretinere pentru minora, lasati-l sa ceara testul de paternitate il va costa in jur de 3000 lei, ceea ce il va linisti.

Post Reply