Eveniment pentru avocati

Vesti de interes.
Post Reply
LaviniaM

Eveniment pentru avocati

Post by LaviniaM » 20 May 2014, 11:29

Lansarea Tabloului Expertilor Psihologi. Necesitatea utilizării expertizei psihologice în justiţie
28 mai 2014, Tribunalul Bucureşti

Sunteţi avocat şi pledati in cauzele ce se judecă în Completele de Minori şi Familie ? Va confruntati cu probleme privind “exercitarea autorităţii părinteşti” si “stabilirea programului de legaturi personale cu minorii” pentru clientii dumneavoastra? Dacă răspunsul la intrebarea de mai sus este afirmativ, noi avem soluţia !

In acest sens, Tribunalul Bucureşti, Institutul de Psihologie Judiciara, Baroul Ilfov si Sanatatea Media Group au placerea de a vă aduce la cunostinta ca pe data de 28 mai 2014, intre orele 09.00 – 17.00, in Sala de Consiliu a Tribunalului București, se va desfasura evenimentul "Lansarea Tabloului Expertilor Psihologi. Necesitatea utilizarii expertizei psihologice in justitie".
Evenimentul reunește avocati din toată țara, magistrati judecatori si experti psihologi intr-o dezbatere legată de probleme majore, precum: Expertiza psihologică/Ancheta psiho-socială/Raportul de expertiza psihologica – posibile erori in elaborare si redactare, Alienarea parentala si consecintele ei in determinarea suferintei emotionale a minorilor, Cauzele psihosociale care conduc la abuzul copiilor in familie, Ghidul de audiere al minorului în procedurile judiciare, Discernamantul – problematica psihologica.
Ȋn cadrul evenimentului va avea loc lansarea “Tabloului Experților Psihologi”, a Institutului de Psihologie Judiciară, carte in care Instantele pot gasi lista completa a expertilor psihologi ce pot face expertiza psihologica a minorilor.
V-am facut curiosi despre aceasta intrunire? Aflati ca am derulat un eveniment asemanator adresat doar judecatorilor si expertilor psihologi, in luna aprilie a acestui an, la Tribunalul Bucuresti, iar rezultatul a fost unul deosebit, motiv pentru care dorim sa impartasim cu dumneavoastra si concluziile acestuia! Daca am reusit sa va stimulam interesul pentru participarea dumneavoastra la aceasta conferinta, vă invităm să ne confirmați prezența la eveniment până cel mai tarziu la data de 27 mai 2014.
Taxa de participare pentru avocati este de 300 RON + TVA dacă plata se face până la data de 26 mai 2014, iar 350 RON + TVA dacă plata se face după data de 26 mai 2014. In acest preţ sunt incluse (participarea la lucrarile conferintei, diploma de participare, coffee break, lunch si primirea unui exemplar gratuit din Tabloul Expertilor Psihologi ). Taxa de participare se va plati in conturile S.C. Sanatatea Media Group S.R.L., astfel: in contul RO78TREZ7055069XXX005823, deschis la Trezoreria sectorului 5, sau in contul RO33RZBR0000060007370635, deschis la Raiffeisen Bank, Sucursala Bratianu, cu mentiunea TAXA PARTICIPARE CONFERINTA TRIBUNAL.

Va invitam sa ne trimiteti dovada platii la adresa de e-mail comunicare@sanatateamediagroup.ro Pentru orice alte informatii ne puteti contacta la numărul de telefon 0752.231.573 sau 0734.142.532. Pentru avocaţii participanţi la eveniment se vor acorda puncte profesionale.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests