ADMITERE LA MAGISTRATURA 2014

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
officeebt

ADMITERE LA MAGISTRATURA 2014

Post by officeebt » 18 Nov 2013, 13:06

Euro Best Team va invita sa participati la Cursul de lunga durata de Pregatire pentru Admitere la Magistratura, organizat la Bucuresti, in perioada 07 decembrie 2013 - 27 aprilie 2014.

Cursul se desfasoara in weekend, sambata si duminica, si acopera un total de 170 de ore pentru toate probele de concurs.

Calendarul cursurilor:
• 7-8 decembrie 2013 / 14-15 decembrie 2013
• 11-12 ianuarie 2014 / 18-19 ianuarie 2014
• 22-23 februarie 2014
• 1-2 martie /8-9 martie /15-16 martie /22-23 martie /29-30 martie 2014
• 5-6 aprilie 2014 / 12-13 aprilie 2014 / 26 -27 aprilie 2014

Dat fiind numarul mare de cursanti care doresc sa candideze la magistratura si in anul 2014, Euro Best Team a lansat o oferta speciala de fidelizare a cursantilor companiei.
Oferta pentru persoanele care au urmat cursuri in cadrul companiei Euro Best Team!
Absolventii cursurilor efectuate in cadrul Euro Best Team, beneficiaza de reducere de 30 % din pretul afisat pe site. Oferta detaliata o gasiti pe site-ul nostru eurobestteam.ro

Important! Pana acum 79 de persoane pregatite la noi au devenit magistrati!


Echipa de lectori este formata din practicieni ai dreptului si ai psihologiei avansate, magistrati de cariera cu o bogata experienta in practica judiciara, fosti lectori INM, profesori de renume care au coordonat echipe de experti pentru elaborarea noilor coduri.

Emilian Stanisor – Dreptul Penal, Procedura Penala
Este magistrat-procuror de cariera, cunoscut ca specialist in domeniul dreptului penal, criminologiei si penologiei, expert al Consiliului Europei si autor de studii de specialitate. Emilian Stanisor este doctor in drept si are o experienta de peste 20 de ani in invatamantul universitar, in prezent fiind conferentiar la Universitatea din Bucuresti. Emilian Stanisor a fost lector al Institutului National al Magistraturii, iar in prezent preda disciplinele Drept penal si Drept procesual penal in cadrul programelor de pregatire pentru admitere la magistratura si INM organizate de Euro Best Team.

Mircea Dobre – Procedura Civila
Este magistrat-procuror de cariera cu grad profesional de Parchet de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Cea mai mare parte a activitatii de procuror a desfasurat-o la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in cadrul Sectiei Judiciare (cauze civile). Are o bogata experienta in drept civil, a participat in timpul carierei de magistrat la numeroase seminarii si conferinte de profil si este formator atestat in domeniul dreptului. Este inscrisa in tabloul avocatilor din Baroul Bucuresti.

Nicoleta Beatrice Irimiea - Dreptul Civil
Este formator atestat in domeniul dreptului si are o bogata experienta didactica la Universitatea Bucuresti - Facultatea de drept si in invatamantul universitar privat. A fost magistrat-judecator timp de 15 ani si a indeplinit functia de magistrat-asistent la Inalta Curte de Casatie si Justitie. In prezent, este avocat pledant in cadrul Baroului Bucuresti, specialist in dreptul civil si procedura civila si se bucura de o solida reputatie in lumea juridica.

Livia Mohirta – Proba de Interviu
Livia Mohirta este psiholog, psihoterapeut, trainer de optimizare si dezvoltare personala si organizationala cu studii masterale internationale in Psihodiagnoza, Psihoterapie Experientiala Unificatoare (PEU) si Dezvoltare Personala (Universitatea Bucuresti). Livia detine o vasta experienta in pregatirea candidatilor la probe psihologice, de rationament si logice pentru admiterea la institutii publice si europene. De asemenea, ea are pregatire in formare NLP Practitioner – IANLP si experienta in educatia non-formala a copiilor, adolescentilor - este cercetator DICE (proiect internaţional Comenius) si in consiliere si diagnoza organizationala- studii aprofundate MBA Open University Londra.

Ionel Mohirta – Proba de Rationament logic
Dr. Ionel Mohirta este psihosociolog, doctor in psihologie, cu studii aprofundate in analiza si sinteza informatiei si psihoterapie analitica. Este autor a mai multor carti si articole de specialitate in domeniul psihologiei. Este Vicepresedintele Asocatiei Europene de Psihologie Transpersonala, membru in echipa Jurnalului de Psihologie Transpersonala cu o experienta de peste zece ani in sustinerea de seminarii, workshopuri la universitati din tara si strainatate.
Cursul de Pregatire pentru Admitere in Magistratura si INM ofera participantilor un cadru profesionist si adecvat pregatirii viitorilor magistrati, prin proceduri de organizare a tematicii de concurs, tehnici de invatare, tehnici de abordare a grilelor de concurs, parcurgerea integrala a tematicii de examen, aplicatii si dezbateri. Cursul este 100% interactiv.

Pentru detalii privind inscrierea va asteptam pe siteul nostru www.eurobestteam.ro
Posesorii cardului Avantaj pot achita cursul in cinci rate lunare.

Persoana de contact:
Madalina Nedelcu - 0726.615.538 – Manager Formare
Email: madalina.nedelcu@eurobestteam.ro

Guest

Re: ADMITERE LA MAGISTRATURA 2014

Post by Guest » 24 Apr 2015, 09:09

Cred ca a fost una dintre cele mai grele sesiuni de admitere din ultima vreme.
Felicitari cei care au avut rezultate bune!
___________________________________
Steve Works
curs admitere magistratura


Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 43 guests