ca sa intelegeti despre ce e vb am sa scriu mai in detaliu cele intamplat!!!
un flagrant in care inculpatul a fost prins cu o cantitate de 90 g droguri de risc mediu el find arestat pentru 29 de zile!!
la acuzatie ii se mai aduce vinderea unu agent sub acoperire in dou randuri 0.60 g amfetamina ulterior 1 g amfetamina!!
( nu se stie momentan daca aceasta acuzatie sustine si probe puternice pentru vindere cel putin momentan nu apare nimic la dosar)
intrebarea mea e daca are sanse sa scape cu pedeapsa cu suspendare si daca poate cineva sa ma ajute cu un avocat din brasov care ar putea sa elibereze acest caz cu suspendare!!!
mentionez si faptul ca inculpatul are un cazier curat, si ca momentan are un avocat care a facut recurs dar acesta a fost respins pe motiv nefondat.....
credeti ca exista vreo sansa sa scape cu suspendare???? va rog ajutatima cu un sfat, un raspuns !!!! multumesc
acuzat pentru detinere si vanzare de droguri de risc mediu
Re: acuzat pentru detinere si vanzare de droguri de risc med
Arestarea preventiva n-are de-a face cu condamnarea definitiva.
Daca persoana in cauza nu are antecedente penale, recunoaste si regreta fapta exista posibilitatea ca prin combinarea art. 320 ind. 1 si celelalte privind individualizarea pedepsei etc. sa poata primi o pedeapsa cu suspendare, sau una sub supraveghere.
Nu uitati ca daca in timpul urmaririi penale da detalii despre alte persoane care ar putea fi implicate in distribuirea acestui tip de substante, vanzarea, cumpararea etc. si aceste persoane sunt gasite datorita informatiilor acestuia, pedeapsa pe care o va primi pentru infractiunea savarsita se va injumatati.
Nu va pot recomanda un av. din brasov intrucat nu cunosc niciunul, dar am convingerea ca sunt destui penalisti care va pot ajuta.
Va doresc mult succes!
Daca persoana in cauza nu are antecedente penale, recunoaste si regreta fapta exista posibilitatea ca prin combinarea art. 320 ind. 1 si celelalte privind individualizarea pedepsei etc. sa poata primi o pedeapsa cu suspendare, sau una sub supraveghere.
Nu uitati ca daca in timpul urmaririi penale da detalii despre alte persoane care ar putea fi implicate in distribuirea acestui tip de substante, vanzarea, cumpararea etc. si aceste persoane sunt gasite datorita informatiilor acestuia, pedeapsa pe care o va primi pentru infractiunea savarsita se va injumatati.
Nu va pot recomanda un av. din brasov intrucat nu cunosc niciunul, dar am convingerea ca sunt destui penalisti care va pot ajuta.
Va doresc mult succes!
va multumesc din suflet pentru raspuns si sfat !!!!!
Buna seara!!! Am specificat in mesajul anterior arestarea preventiva a inculpatului.... problema e ca astazi sa cerut prelungirea arestului cu inca 29 de zile!!! Nu stiu ce sa inteleg cu aceeasta prelungire, daca se complica cazul sau acestea sunt demersurile!!????? Din cate stiu doar acum cateva zile au verificat bunurile ridicate din locuinta ( laptop, telefon...) deci circa 3 saptamani nu sau ocupat de acest caz :(( !! Daca poate cineva sa ma lamureasca, sunt pe pragul disperari, nu stiu la ce sa ma astept...... multumesc din suflet!!
Asa e ... "mersul" ... din pacate pentru dvs. Vorbiti cu avocatul care se ocupa de acest dosar, o sa va poata lamuri din toate punctele de vedere.