Interviu consilier de probatiune

Ce vreti sa mai vedeti pe acest sit?
Post Reply
TammyB

Interviu consilier de probatiune

Post by TammyB » 15 Aug 2013, 16:28

Buna, stie cineva ce intrebari poate sa iti puna comisia pentru ocuparea postului de consilier de probatiune la proba de interviu?

marya

Re: Interviu consilier de probatiune

Post by marya » 18 Aug 2013, 01:25

Daca un coleg si seful se cearta intr-o sedinta, ce faci?
Daca clientul de servicii intarzie, cum reactionezi?
Puncte tare, slabe ai?

ceva genu...

Guest

Re: Interviu consilier de probatiune

Post by Guest » 22 Oct 2013, 05:22

intrebari care masoara atitudinea, aptitudinea si motivatia! l-am depasit cu destule emotii, dar l-am apreciat ca fiind de un inalt profesionalism! examenul scris, surprinzator- angajatorul doreste un profil creativ, prompt, dincolo de limitele cadrelor legii, dar ancorat in acestea!
felicitari comisiilor de examinare!

candidat

Re: Interviu consilier de probatiune

Post by candidat » 22 Oct 2013, 13:52

Vizitator wrote:intrebari care masoara atitudinea, aptitudinea si motivatia! l-am depasit cu destule emotii, dar l-am apreciat ca fiind de un inalt profesionalism! examenul scris, surprinzator- angajatorul doreste un profil creativ, prompt, dincolo de limitele cadrelor legii, dar ancorat in acestea!
felicitari comisiilor de examinare!


Nu sunt de acord cu ceea ce a scris "vizitator". Subiectul numarul 1 a fost incorect formulat din punctul meu de vedere, dar si din punctul de vedere al unor profesori universitari de asistenta sociala. Totodata consider ca in aceasta meserie este important sa fii practic, astfel incat as fi apreciat un subiect cu caracter aplicativ si nu unul de creatie. In ceea ce priveste subiectul numarul 1, daca l-ai fi analizat cu atentie ti-ai fi dat seama ca era de fapt evaluarea procesului de supraveghere si a celui de asistenta si consiliere (raportand-ma la ceea ce scrie in barem) si nu evaluarea situatiei persoanei. Eu la asistenta sociala am invatat ca in cazul evaluarii situatiei persoanei se evalueaza lucrurile ce tin de individ (mediul social, familial, scolar, etc.). Ceea ce scrie in barem reprezinta si o evaluare a actiunilor intreprinse de consilier de probatiune si de alti specialisti/ institutii.
Mentionez ca am fost o studenta care a frecventat cursurile facultatii si am fost o candidata care a invatat materiale pentru examen foarte bine si nu am scris aceste cuvinte in necunostinta de cauza.

candidat

Re: Interviu consilier de probatiune

Post by candidat » 09 Nov 2013, 15:29

Si eu sunt de acord cu faptul ca subiectul 1 a fost neclar si totodata consider ca este cauza numarului atat de mare de respinsi. Daca din 837 de candidati au fost admisi doar 55, ceea ce inseamna mai putin de 10%, ma intreb: unde este adevarata problema?

florina123

Re: Interviu consilier de probatiune

Post by florina123 » 09 Nov 2013, 15:36

Este prea putin probabil ca din cei 800 de candidati doar 55 s-au pregatit corespunzator , ceea ce ma face sa cred ca problema nu este la noi!Si eu consider ca subiectul 1 nu a fost formulat corespunzator ba mai mult, vizita doameni ,in sala de examen , care se presupunea ca ne lamureste in ceea ce priveste subiectele , nu a facut decat sa ne incurce!

gabriela01

Re: Interviu consilier de probatiune

Post by gabriela01 » 15 Nov 2013, 13:48

Au fost 90 de candidati cu note peste 7, respectiv 90 de posturi. Ramane sa vedem ce se intampla la contestatii.

gabriela01

Re: Interviu consilier de probatiune

Post by gabriela01 » 15 Nov 2013, 13:53

Stie cineva ce vizeaza testarea psihologica? Banuiesc ca este vb de teste de personalitate, aptitudini, inteligenta, dar m-ar interesa sa stiu exact ce teste folosesc...!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests