mostenire

Post Reply
bratudnl

mostenire

Post by bratudnl » 15 Jul 2013, 19:57

La varsta de 11 ani am fost infiat de bunicii mei. Ei au decedat in 2012. Au avut 2 copii : pe tata si pe unchiul meu. Tata lucreaza in strainatate si a semnat un act la notariat prin care renunta la mostenirea parintilor. Ce drepturi am eu (sunt major)?

Leon Carmen

Re: mostenire

Post by Leon Carmen » 16 Jul 2013, 10:32

Trebuie sa deschideti succcesiunea la notariat, aveti drepturi egale cu unchiul dvs.

C_A_Coltuc

Post by C_A_Coltuc » 17 Jul 2013, 08:26

Daca se inteleg la notariat,daca nu instanta

Drepturi egale

Guest

Post by Guest » 17 Jul 2013, 18:18

buna ziua..am si eu o problema cu sora mea vitrega.Nu vreea sa mi dea certificatu de propietar pt sa pot face succesiunea pe pamant si casa eu si ceilalti frati ai mei.cum pot recupera actul?precizez este sora vitrega suntem frati doar de tata.

Cuculis

Post by Cuculis » 17 Jul 2013, 18:25

In cazul in care doriti sa deschideti o succesiune pe cale amiabila, puteti depune cererea la notarul public cu notificarea sorei dvs. fie prin intermediul unui avocat fie eexecutor judecatoresc care sa ateste data si ulterior daca nu se conformeaza, luati un P-V de impediment la dezbatere si deschideti actiunea in instanta. Cu stima,

Guest

Post by Guest » 17 Jul 2013, 18:36

nu inteleg ce inseamna P-V de impediment...ea refuza sa ne dea actul de propietate al terenului arabil..am incercat si pe cale amiabila dar nu vrea sub nici o forma!!

Cuculis

Post by Cuculis » 17 Jul 2013, 19:23

Proces Verbal, intocmit de notar pentru a putea merge in instanta.

Guest

Post by Guest » 17 Jul 2013, 19:40

am inteles..va multumesc!

Post Reply